Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Survivor All Star: Η ομάδα που χάνει το αγώνισμα ασυλίας και οι υποψήφιοι- Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Μπάρτζης – Καραγκούνιας

Χαμός στο Survivor All Star και πρωταγωνιστές είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Νίκος Μπάρτζης.

Οι δύο παίκτες θα ανταλλάξουν βαριές κατηγορίες, κατά τη διάρκεια του νέου (16-05) αγωνίσματος ασυλίας και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

Από εκεί και πέρα, ο Τάκης θα έχει επίσης μια νέα ένταση με τον Σάκη Κατσούλη ενώ οι κόκκινοι θα στραφούν ενάντια του Ασημακόπουλου, κατηγορώντας τον πως κρυφακούει τα όσα λένε.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος τα αίματα θα ανάψουν ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια. «Τι είμαι; Έλα εδώ και ξανά πες το… Τι είμαι;» λέει σε έντονο ύφος καθισμένος ο Νίκος και ο Τάκης πάει κοντά του.

Και ενώ τον έχει πλησιάσει και είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια, ο Τάκης φεύγει, όμως ο Νίκος σηκώνεται και πηγαίνει από πίσω του και του φωνάζει «έλα εδώ, Τάκη έλα εδώ»!

Mάλιστα, όπως έχει διαρρεύσει στο σημερινό survivor, οι Μπλε θα κερδίσουν ξανά στον αγώνα ασυλίας και οι κόκκινοι θα ψηφίσουν ξανά και θα βγάλουν στον τάκο δύο ακόμα παίκτες, τη Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια.

 

Google News icon

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου