Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Άγριες Μέλισσες»: Η μακάβρια αποκάλυψη που σοκάρει – Ο ρόλος του παπα-Γρηγόρη

Νέες συμμαχίες ανάμεσα σε πρόσωπα που ήταν εχθροί, ένα γάμος που φτάνει στο τέλος του και μία μακάβρια αποκάλυψη θα ταράξουν τις ισορροπίες στις Άγριες Μέλισσες. Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα αλλάξουν κατά πολύ τις ζωές των ηρώων.

Ο Ακύλας ψάχνει συμμάχους με δύναμη που μπορούν να τον βοηθήσουν, έτσι θα προσεγγίσει τη Μυρσίνη. Της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση κι εκείνη αιφνιδιάζεται. Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, η Μυρσίνη ξέρει ότι πρόκειται για έναν επικίνδυνο άνθρωπο, αλλά από την άλλη σκέφτεται πως ίσως πρέπει να δεχτεί την πρότασή του προκειμένου να αποκτήσει αυτονομία και δύναμη.

Η Ζωή βρίσκει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Η Αιμιλία για πρώτη φορά δέχεται να σταθεί στο πλευρό της αδελφής της και να την βοηθήσει να απαλλαγεί από τον άνδρα της.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά στις Άγριες Μέλισσες, ο παπα-Γρηγόρης αποφασίζει να βοηθήσει στην ανεύρεση των πτωμάτων του Ορφανίδη και των συντρόφων του και προχωράει σ’ ένα παράτολμο σχέδιο. Επιχειρεί να γνωριστεί με τον παπα-Νικόλα στη Μαραθέα θέλοντας να τον πείσει να τους επιτρέψει να ψάξουν στο νεκροταφείο για τα πτώματα. Το ίδιο βράδυ μια μακάβρια αποκάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μια επικίνδυνη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, ακόμη ένας γάμος είναι ένα βήμα προς το οριστικό τέλος στις Άγριες Μέλισσες. Η Ουρανία δέχεται ακόμη μια απρόσμενη πρόταση από τον Σαραντόπουλο, που θα την βάλει σε δίλημμα. Ζητάει διαζύγιο από τον Κυριάκο. Εκείνος ξαφνιάζεται δυσάρεστα και πηγαίνει να λογαριαστεί με τον Άλκη. Οι δύο άντρες συγκρούονται έντονα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου