Τηλεόραση

«Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Οι εξελίξεις απόψε στις 21:00, στην αγαπημένη σειρά του MEGA “Η γη της ελιάς” θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

Επεισόδιο 136 (Κυριακή 30 Ιανουαρίου)

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος πηγαίνουν μαζί στο Σούνιο και η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία.

Νωρίτερα, ο Δημήτρης θα προσπαθήσει να ψαρέψει τον Ιάκωβο και να μάθει τις προθέσεις του απέναντι στην Αθηνά, αλλά εκείνος θα τον διώξει κακήν κακώς από το σπίτι του.

Ακόμα, οι καβγάδες ανάμεσα στον Λυκούργο και τη Μέλπω δεν λένε να κοπάσουν, ενώ η Ισμήνη μάταια προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα. Σε τεντωμένο σχοινί, όμως, βρίσκεται και η σχέση του Στέφανου με τη Μυρτάλη, καθώς εκείνη δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την υπερπροστατευτικότητά του απέναντι στην Αρετή. Ο Φίλιππος και η Βασιλική προετοιμάζονται για την έλευση του μωρού, ενώ η Άννα προθυμοποιείται να γίνει νονά.

Η Ιουλία δείχνει να έχει πάρει σοβαρά το νέο της πόστο στο ελαιοτριβείο και ο Κουράκος την καμαρώνει. Ο Θεοδόσης ετοιμάζεται να αγοράσει ένα υπερπολυτελές σπίτι στο όνομα της Μαργαρίτας, ενώ ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για να στελεχώσει την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί σε όλες αυτές τις αλλαγές, όμως συγκινείται από τις πράξεις του. Ταυτόχρονα, ενημερώνει τον Κουράκο για την εξαφάνιση ενός αστέγου και τον παρακαλά να τη βοηθήσει με τον εντοπισμό του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version