MediaNews

Νίκος Μουτσινάς: «Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει αλλά η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη» (Βίντεο)

“Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα” ξεκαθάρισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες και δεν μπορεί να φέρει στην ψυχαγωγική του εκπομπή θέλησε ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Τετάρτης, να κάνει μια σύντομη αναφορά στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, στην έναρξη της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε πως «θέλω να πω ότι αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά που συμβαίνουν, κάποια γεγονότα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το καταλαβαίνουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένη η εκπομπή, όχι οι άνθρωποι, αλλά η εκπομπή. Μπορεί κάποιους να τους εκνευρίζει, το καταλαβαίνω αλλά δεν θα ασχοληθούμε με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όχι, γιατί δεν μπορούμε… Γιατί δεν μπορούμε, είναι η αλήθεια».

«Δεν είναι για εμάς αυτό το πράγμα. Υπάρχουν οι ειδικοί που δεν είναι στην τηλεόραση και ας ασχολείται η τηλεόραση με αυτά τα θέματα. Να μπορέσουν να βρουν τις λύσεις. Οπότε εμείς το γνωστό υπνωτικό για δυο ώρες».

https://youtu.be/m17R5V3nBJ4

«Θέλω να το πω γιατί και γω παρακολουθώ τι γίνεται και όντως έρχομαι εδώ πέρα και προσπαθώ να φτιάξω λίγο τη διάθεση γιατί ο εγκέφαλος είναι αλλού. Θες ρε παιδί μου γιατί αυτό που συμβαίνει σε αγγίζει; Γιατί μπορεί να έχει συμβεί σε κάποιον που γνωρίζεις; Γιατί συντονίζεσαι με το θύμα τη στιγμή που του συμβαίνει όλο αυτό; Γιατί έρχεται από παντού πληροφορία και έχουμε μια διάθεση όλοι να μαθαίνουμε. Έχουμε γίνει όλοι έτσι κι αλλιώς ντετέκτιβ και τα πράγματα είναι μπερδεμένα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version