Video

Λουκία Παπαδάκη: Φέτος δεν είχα πρόταση για σίριαλ ή για κάποιο σόου (Βίντεο)

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συγκέντρωσε τα πιο «καυτά» νέα της εγχώριας showbiz!

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Εγώ η Λένγκω» στο Θέατρο Βικτώρια και η κάμερα του MEGA Καλημέρα ήταν εκεί!

«Γυρίσαμε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής μου. Εκτιμώ τον ανταγωνισμό, αλλά δεν είναι τροχοπέδη. Με την Πάολα δε μιλήσαμε, αλλά υπάρχουν πολλές ιστορίες πίσω από τα τραγούδια», δήλωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Λουκία Παπαδάκη είπε ότι «Η τηλεόραση είναι βαρύτατα κακοποιημένο μέσο, αλλά σπουδαίο», ενώ αποκάλυψε ότι «Φέτος δεν είχα πρόταση για σίριαλ ή για κάποιο σόου».

 

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε ότι «Έχω δώσει για μισθό 10.000 ευρώ σε ηθοποιό. Τότε παρακαλούσα να συνεργαστούν μαζί μου», ενώ ξεκαθάρισε ότι «Δε θέλω να συνεργαστώ με ανθρώπους – “σκουπίδια” που κατέστρεψαν το θέατρο».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την οικογένειά του και την πατρότητα, λέγοντας ότι «Ο γιος μου έχει ψυχή Έλληνα, θα του κάνω και μαθήματα. Όλα γυρίζουν γύρω από το γιο μου. Στην αρχή ψιλο-πανικοβλήθηκα».

Η Ζόζεφιν μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και δήλωσε… ερωτευμένη με τον εαυτό της, ενώ η Θεοφανία Παπαθωμά μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είπε ότι «Ο Πασχάλης Τσαρούχας πάντοτε ήταν ένας τρυφερός άνθρωπος, είναι πολύ μπαμπάς». Μιλώντας για το σύντροφό της, η ίδια αποκάλυψε ότι «Ο Γρηγόρης είναι τρελαμένος με τις κόρες του».

Ο Γιώργος Αρμένης μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!» είπε ότι «Παλιότερα είχα δουλέψει σε μπακάλικο, μάζευα γιασεμιά και πευκοβελόνες και τα πουλούσα».

«Δεν ξέρω τη λέξη πατέρας, δεν μπορώ να την πω, συναντηθήκαμε στα 22. Τρία χρόνια πέρασαν από την απώλεια της συζύγου μου, και ακόμα πάω σπίτι και λέω “Ελισαβετάκι που είσαι”», είπε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε με την Άννα Βίσση στο μαγαζί που εμφανίζεται η ίδια στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Άννα Βερούλη βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ και είπε, μεταξύ άλλων, ότι «Δε με απασχολούσε ότι είμαι μεγαλύτερη από το σύζυγό μου. Εγώ είμαι πολύ ζουζούνα».

Τέλος, ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τα γυρίσματα που κάνει για την καινούργια του εκπομπή για το OPEN. «Δεν ξέρω αυτά τα “κίτρινα”, ότι συζητούσα και για δεύτερη εκπομπή», τόνισε ο ίδιος.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version