Το βράδυ της Πέμπτης, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του στο «Πειρατικό Βινύλιο» έριξαν αυλαία στο ΜακεδονίαTV για την τρέχουσα σεζόν, δίνοντας ραντεβού για το φθινόπωρο.
Ο παρουσιαστής είπε στον αέρα της εκπομπής:
«Όλη τη σεζόν το “Πειρατικό Βινύλιο” ήταν το τηλεοπτικό μας καταφύγιο, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση δύναμη μας έδωσε, γιάτρεψε τις ψυχές μας σε πολύ δύσκολες καταστάσεις. Όσο το έχετε αγαπήσει εσείς, άλλο τόσο το έχουμε αγαπήσει κι εμείς. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δείξατε, νομίζω ότι είναι από τις πιο ωραίες τηλεοπτικές φάσεις μας. Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν και υπάρχει μια ανακούφιση που την ολοκληρώνουμε. Για το “Πειρατικό Βινύλιο” υπάρχει μία μικρή στεναχώρια που δεν θα είμαστε από βδομάδα ξανά εδώ.
Να περάσετε ένα όμορφο Πάσχα, να είστε καλά. Να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και όλα τα παιδιά που συνεργαζόμαστε σε αυτόν εδώ τον δικό μας χώρο. Θα μας λείψετε. Ήταν μια απόφαση να έρθουμε εδώ στο ΜακεδονίαTV, γιατί δεν θέλαμε την… πολυκοσμία και τελικά λειτούργησε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμέναμε. Τι ωραία που ήταν, πολύ στεναχωριόμαστε που τελειώνει».
Δείτε το βίντεο στο 1:13:24
