Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Όλα για τη ζωή μας Vita”: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Μαρτίου, στις 08:50 στο MEGA – Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι στο στούντιο;

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Μαρτίου, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, εξετάζει τους λόγους για τους οποίους ο σύγχρονος άνθρωπος είναι έτοιμος να «αρπαχτεί» με το παραμικρό και τις αιτίες που προκαλούν καταπόνηση των γονάτων.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου
Στις 08:50, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» ασχολείται με τα νεύρα. Κάποιες φορές, τα νεύρα μας είναι τόσο έντονα, ίσως ανεξέλεγκτα, ώστε να μην αναγνωρίζουμε τον ίδιο μας τον εαυτό. Ειδικοί εξηγούν στην εκπομπή, πώς μπορούμε να τα οριοθετήσουμε. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο τον ηθοποιό Μέμο Μπεγνή, ο οποίος μιλά για όσα τον βγάζουν «έξω από τα ρούχα του» και περιγράφει τον τρόπο, με τον οποίο προσπαθεί να διαχειριστεί τον θυμό του.

«Όλα για τη ζωή μας Vita»: Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο

Επίσης, στην εκπομπή συζητάμε για το άσθμα και την αντιμετώπισή του και παρακολουθούμε ένα βίντεο για την εαρινή κόπωση.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου
Στις 08:50, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita» αναλύει τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες εμφανίζεται πόνος στα γόνατα. Ένας μάλιστα στους πέντε ανθρώπους μέσης ηλικίας, θα αντιμετωπίσει αυτόν τον πόνο, καθώς το γόνατο είναι μία από τις αρθρώσεις που ταλαιπωρείται καθημερινά. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, ο οποίος μοιράζεται το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατό του, μετά από απότομη κίνηση και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.

Επίσης, μαθαίνουμε τα τελευταία δεδομένα από τις επιστημονικές έρευνες για την παχυσαρκία και παρακολουθούμε ένα βίντεο, για το πώς θα μάθουν οι γονείς τα παιδιά τους, να λένε «όχι».

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας Vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, αναδεικνύει όσα μας απασχολούν και συζητάμε με τους οικείους μας και προτείνει τρόπους, ώστε να προσεγγίσουμε την ευεξία, να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 KAI ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Time Out

13 και 14 Σεπτεμβρίου

Time Out

Το μυροβόλο περιβόλι και η ιστορική έπαυλη πλημμύρισαν από κόσμο που άκουσε με αίσθημα μεγάλης  συγκίνησης  τα όσα ειπωθήκαν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές ...

Time Out

Ξεκινάει από την 1η Οκτωβρίου, σπάζοντας το άβατο και αγκαλιάζοντας το γέλιο, με τον Λάμπρο Φισφή να πρωταγωνιστεί