Στην κουζίνα της εκποµπής «ΠΟΠ Μαγειρική» εισβάλλει γλυκά, µε χάρη και καµάρι -όπως πάντα- η πρώην «Σταρ Ελλάς» και ηθοποιός, Ρέα Τουτουνζή.
Μαζί µε τον οικοδεσπότη της εκποµπής, Ανδρέα Λαγό, µας κλείνουν ραντεβού σήµερα στις 14.00, στο πρώτο κανάλι της δηµόσιας τηλεόρασης και δηµιουργούν δύο πολύ γευστικά πιάτα. Αυτό τουλάχιστον µας υπόσχονται: Το πρώτο είναι µε πετούρες Αρκαδίας και το δεύτερο µε κονσερβολιά Πηλίου.
Τι θα δούμε στο επεισόδιο με καλεσμένη τη Ρέα Τουτουνζή
Η (ωραία πάντα -και µε τα µαλλιά στο φυσικό της γκρι χρώµα) Ρέα µιλάει για τη δουλειά του πατέρα της που ήταν σεφ, κάτι το οποίο δεν είναι ευρέως γνωστό. Άλλωστε, η ίδια σπανίως δίνει συνεντεύξεις κι ακόµα σπανιότερα εµφανίζεται στην τηλεόραση. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο επικεντρωνόµαστε στην τωρινή τηλεοπτική παρουσία της. Ανασύρει βεβαίως από το… χωνευτήρι της µνήµης αναµνήσεις από τα καλλιστεία του 1994 στα οποία στέφθηκε «Σταρ Ελλάς» (σηµειωτέον, τότε δεύτερη, «Μις Ελλάς» δηλαδή, είχε στεφθεί η Εύη Αδάµ. Η συγκεκριµένη µάλιστα χρονιά θεωρείται από τις top όλων των εποχών για τα ελληνικά καλλιστεία).
Η Ρέα «ζουµάρει» και στη θρυλική της, κι ας µην διήρκεσε τόσο (ήταν λαµπρή), καριέρα στο µόντελινγκ, στις επιδείξεις όπου συνυπήρξε µε top models: µέχρι και µε το κορυφαίο µοντέλο όλων των εποχών, τη Σίντι Κρόφορντ. Επικεντρώνεται όµως και στην ψυχανάλυση, η οποία, όπως αποκαλύπτει είναι «το πιο ωραίο δώρο» που έχει κάνει στον εαυτό της. Περί ορέξεως…
Tip: Nα συµπληρώσουµε ότι όσον αφορά τις υπόλοιπες εκποµπές της «ΠΟΠ Μαγειρικής» της εβδοµάδας, αύριο καλεσµένος του Ανδρέα Λαγού είναι ο Αδάµ Τσαρούχης, µε τον οποίο επικεντρώνονται σε «Σταφίδα Ζακύνθου, γραβιέρα Κρήτης», την Πέµπτη, η Νίκη Μπακογιάννη µε «Αγκινάρα Ιρίων, αρσενικό Νάξου» και την Παρασκευή, ο Χάρης Μαυρουδής µε «Μοσχάρι Βέροιας, σολοµό Ταϋγέτου».
*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ