Το πρωί της Παρασκευής, οι «Αταίριαστοι» ξεκίνησαν με έναν διαφορετικό τρόπο, με αφορμή την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών.
Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Σήμερα, η ενημέρωση έχει τον πρώτο λόγο στην τηλεόραση, καθώς πραγματοποιούνται μαζικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, με τον κόσμο να ζητάει δικαιοσύνη.
Μετά το σήμα έναρξης των «Αταίριαστων» προβήθηκε ένα βίντεο με το πρώτο έκτακτο δελτίο που έβγαλε ο ΣΚΑΪ τη νύχτα που συνέβη το δυστύχημα. Ακολούθησαν πολλές εικόνες που μεταδόθηκαν εκείνο το βράδυ, αλλά και τις επόμενες μέρες.
«Καλημέρα σας, καλή Παρασκευή! Είναι μια Παρασκευή που δεν μπορεί να ξεχαστεί. Το βίντεο μάς θύμισε τι έχει συμβεί, τέτοια μέρα πριν από δύο χρόνια. Είναι σφιγμένη η καρδιά όλων μας, έτσι είναι…» είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.
Ο Γιάννης Ντσούνος συμπλήρωσε:
«Όλοι θυμόμαστε τι είχαμε ζήσει εκείνες τις ώρες, ολόκληρη η Ελλάδα, με 57 ψυχές να φεύγουν. Όλες εκείνες τις ώρες τις θυμηθήκαμε μέσα από αυτό το βίντεο».