Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“The RoadShow”: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μας καλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο εξερευνήσεις και νέες περιπέτειες

Κάθε Παρασκευή στις 21.00 στον ΑΝΤ1

Απόψε το “The Roadshow” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχεται με νέο επεισόδιο και μας καλεί να εξερευνήσουμε μαζί του έναν κόσμο γεμάτο εκπλήξεις και χιουμοριστικές στιγμές, και να γνωρίσουμε ξεχωριστές προσωπικότητες και ιστορίες.

 

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο του «Roadshow»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με συνταξιδιώτη τον Διονύση Κυπριώτη, μας καλεί σε ένα «Roadshow» γεμάτο εξερευνήσεις και νέες περιπέτειες.

Επισκέπτονται τη Φλώρινα και την Κοζάνη και ανακαλύπτουν νέα μέρη, ήθη και έθιμα, ανθρώπους και ιστορίες.

Στη Φλώρινα, επισκέπτονται το καφενείο, όπου σύχναζε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος και στο οποίο είχε γυρίσει 4 ταινίες. Στη συνέχεια πηγαίνουν στις Πρέσπες, όπου επικοινωνούν μέσω 2 «υπερσύγχρονων» γουόκι τόκι! Βρίσκουν ένα μαγαζί που είναι ταχυδρομείο, ταβέρνα και ξενώνας μαζί και ο Γρηγόρης αποκαλύπτει επιτέλους το ταλέντο του στην τρομπέτα!

Μαζί με τη σκυλίτσα Μόκα πηγαίνουν σε κυνήγι τρούφας, ενώ με αφορμή μια ταβέρνα, που ονομάζεται «Το Αγγούρι», τηλεφωνούν στον Έκτορα Μποτρίνι για να τους βοηθήσει στα ιταλικά τους. Στον Άγιο Αχίλλειο ο Γρηγόρης συναντάει ένα κορίτσι, από το οποίο είχε πάρει συνέντευξη πριν 25 χρόνια!

Στην Κοζάνη, πέφτουν πάνω σε έναν τύπο, ο οποίος θυμάται τα πάντα, ακόμα και τα πιο άχρηστα πράγματα, και επισκέπτονται σε ένα μαντρί, τις διάσημες στο Tik Tok αδερφές Κερδεμελίδου, όπου ρίχνουν και έναν χορό μαζί τους. Στη μέση του πουθενά συναντούν τον Βασίλη με τη γυναίκα του, εκεί όπου ζουν μαζί με τις αγελάδες τους, και ο Γρηγόρης ξεδιπλώνει ακόμα ένα ταλέντο του στα πνευστά!

Φτάνουν στο πάρκο με τα 50 ελαφάκια και τραγουδάνε με ζωντανή μουσική, ενώ σε ένα τροχόσπιτο-καντίνα η ιδιοκτήτρια Ιωάννα απαριθμεί όλους τους διάσημους που έχουν περάσει από εκεί χωρίς, όμως, να θυμάται ούτε έναν! Στη συνέχεια, βρίσκουν τον φούρναρη, που είναι γνωστός για τα exit poll που στήνει και στα οποία πέφτει πάντα μέσα, ενώ στο Νυμφαίο ο Γρηγόρης κάνει σοβαρή συζήτηση με έναν παπαγάλο, τον Ηρακλή!

Τέλος, φυσικά και επισκέπτονται το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Κοζάνης, από το οποίο ο Γρηγόρης αγοράζει ένα αυτοσχέδιο πλυντήριο!

Δείτε επίσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου