Τηλεόραση

Ξέσπασε η Ελένη Τσολάκη στον αέρα της εκπομπής – “Είναι τόσο οπισθοδρομικά και παλιακά αυτά που λες!”

Δείτε το απόσπασμα

Η Ελένη Τσολάκη “βγήκε από τα ρούχα της” στον αέρα του “Πρωινό Σουσου” με τον καλεσμένο της κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης.

Όλα άρχισαν με τον σχολιασμό του Ανδρέα Καραγιάννη στη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη που έδωσε στο podcast των Rainbow Mermaids.

“Ο συνεντευξιαζόμενος τα είπε πολύ καλά. Αυτή η εικόνα του συνεντευξιαστή, είναι ωραία; Τον τιμά τον ίδιο; Η εικόνα πρέπει να συμβαδίζει. Όπως το άλλο που βλέπουμε παρόμοιους ανθρώπους, τρανς γυναίκες να διαβάζουν παραμύθια στα παιδάκια σε σχολεία με αυτό τον τρόπο ντυμένα. Δεν αντιλαμβάνονται ότι έτσι δεν περνάει το μήνυμά τους;” είπε αρχικά ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του OPEN απάντησε:

“Ανδρέα, είναι τόσο οπισθοδρομικά και παλιακά αυτά που λες! Φάσκεις και αντιφάσκεις! ‘Η θα τους δεχτείς όλους τους ανθρώπους όπως είναι, γιατί ο καθένας κάνει αυτό που επιτάσσει η καρδιά του και αυτό που νιώθει ο ίδιος και θα τους δεχτούμε… Όχι αλά καρτ, γιατί πριν κορόιδευες το αλά καρτ. Να ντύνονται όπως θες εσύ και όπως είναι αρεστοί στα μάτια σου. Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το λες”.

 

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: “Θα φτάσουμε να λέμε στους γάμους να μην ακούγεται το: η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”

 

Ο Ανδρέας Καραγιάννης είπε στη συνέχεια:

“Βγαίνει ο καθένας, ο βγαίνει ο κύριος Τατσόπουλος με ένα βιβλίο, προσβάλει τους πάντες, μας λέει απατεώνες, μιλάει για κόκαλα, για αποχαυνωμένους πιστούς. Και δεν υπάρχει ο αντιρατσιστικός νόμος να τον βουτήξει… Όταν το θύμα είναι μια μειονότητα, είτε ομοφυλόφιλος, είτε τρανς, εκεί υπάρχει μια ευαισθησία. Γι’ αυτό λέμε ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά”.

Η Ελένη Τσολάκη είπε, στη συνέχεια, εξοργισμένη:

“Υπάρχει νόμος που βοήθησε αυτούς τους ανθρώπους; Υπάρχει νόμος που κάλυψε ποτέ κανέναν όταν κυκλοφορούσε στο δρόμο και του έκαναν μπούλινγκ και έχει δεχτεί τον προσωπικό του διωγμό; Υπήρξε κανένας νόμος να τον προστατέψει; Τι είναι αυτά που λες; Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται να φτάσουν σε ακραία πράγματα, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να τους προστατέψει”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version