Τηλεόραση

Κόλαφος ο Γιώργος Παπαδάκης: “Είναι τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια;”

“Αν έχετε αδελφική σχέση, να την χαιρόσαστε! Στον φασισμό δεν απαντάω”

O Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Τετάρτης, στον αέρα του “Καλημέρα Ελλάδα” σχολίασε την μαντινάδα του Κωνσταντίνου Δρούλια για τον Ηλία Κασιδιάρη που προκάλεσε θύελλα σχολίων.

Ο παρουσιαστής στάθηκε στο γεγονός πως συμπεριλήφθηκε και απόσπασμα από παλαιότερη δική του εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

“Αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Λιάνα Κανέλλη εδώ και τη χυδαία επίθεση του Κασιδιάρη. Είναι μια ενέργεια την οποία δεν θέλω να την χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη, θα μπορούσα να πω ότι προτρέπει σε βία. Στον φασισμό δεν απαντάω με τίποτα. Λένε ότι δεν πρέπει να λογοκρίνεται η τέχνη. Είναι όμως τέχνη ο φασισμός, αδέλφια Δρούλια; Εγώ κάποια άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα. Εσείς φαίνεται ότι στον αδελφό σας, γιατί αδελφό σας τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης… Τι να σας πω! Αν έχετε αδελφική σχέση, να την χαιρόσαστε! Στον φασισμό δεν απαντάω”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης: Μπορεί να κάνω εγώ λάθος στο θέμα διαδοχής μου στο “Καλημέρα Ελλάδα”

“Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε και υπάρχουν και σχόλια, «καλά το είπες, αδελφέ» και «καλά να του κάνουνε» και τα λοιπά. Αν όμως ένας παλαβός βλέποντας το πει «ξέρεις κάτι, αν τον δω στον δρόμο, θα του κοπανήσω μία στο κεφάλι»;” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Παπαδάκης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version