Τηλεόραση

Νίκος Γεωργιάδης: “Η Ελένη Μενεγάκη, για πρώτη φορά, θα δοκιμαστεί στη βραδινή ζώνη”

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και όσα διαδραματίζονται μέσα σε αυτή, μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του περιοδικού ΟΚ!, ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα και τον σάλο που προκλήθηκε προ ημερών γύρω από το όνομά του και απάντησε: «Κάποιοι βιάστηκαν να συμπεράνουν ότι η εκπομπή πια θα έχει πρόβλημα. Είδαμε τις επόμενες ημέρες ότι δεν συνέβη. Υπήρχε μία υπερβολή σε όλο αυτό».

«Ο κόσμος των social γενικότερα και ο δικός μας χώρος, δεν συγχωρούν εύκολα. Δεν θεωρώ ότι στο ευρύ κοινό όμως υπάρχει το ίδιο αντίκρυσμα. Δεν ακυρώνεται ένας παρουσιαστής σίγουρα από κάτι τέτοιο», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης.

Για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε: «Υπάρχει μια θετική διάθεση αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1, να εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους την Ελένη Μενεγάκη. Επίσης γνωρίζω ότι η ίδια, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει καμία διάθεση να κάνει ξανά κάτι σε καθημερινή βάση. Άρα θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Ελένη Μενεγάκη να δοκιμάζεται στην βραδινή ζώνη. Το θέμα είναι ότι οι σταθμοί, αυτή τη στιγμή, δεν μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Ελένης».

Για το αν θα δούμε ξανά το GNTM με Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου, επεσήμανε: «Ποτέ το Star δεν υιοθέτησε αυτό το σενάριο γιατί δεν τους ενδιαφέρει. Αυτή ήταν η απάντηση που έχω πάρει από το κανάλι. Πιστεύω ότι το GNTM θα επιστρέψει του χρόνου, αλλά όχι με αυτήν την ουτοπκή σύνθεση.

Για εμένα πιο δύσκολο είναι το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Βίκυ και τη Ζενεβιέβ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες ήταν πραγματικά φίλες και μου έκανε εντύπωση η ατάκα της Ζεν ότι δεν ήταν ποτέ φίλες. Η Βίκυ είναι τίμια σε αυτά που λέει, απλά επειδή εγώ γνωρίζω ότι η Ζενεβιέβ και η οικογένειά της ήταν μέσα στο σπίτι της Βίκυς Καγιά, θεωρώ ότι η Ζενεβιέβ επειδή είναι μια ευφυέστατη γυναίκα, είπε αυτήν την ατάκα για να τελειώσει το θέμα, να σταματήσουν να τη ρωτούν».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version