Τηλεόραση

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Κάποια πρόσωπα τραβάνε είναι «κόκκινο πανί», όπως ο Γιώργος Λιάγκας

Όσα είπε για την ελληνική τηλεόραση, αλλά και τη διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε εκδήλωση βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και μίλησε στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι.

«Η ελληνική τηλεόραση δεν είναι ένα λιβάδι με κόκκινες παπαρούνες και μαργαρίτες. Είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος που κάνουν όλοι λάθη. Αναπόφευκτα κάποια πρόσωπα τραβάνε τα φώτα της δημοσιότητας και είναι “κόκκινο πανί”.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανήκει σε αυτή την κατηγορία, και λόγω βεβαρημένου παρελθόντος με κάποια περιστατικά και επειδή είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια του. Όταν κάνει ένα λάθος, 10πλασιάζεται και γίνεται στόχος ενώ το ίδιο λάθος μπορεί να το έχουν κάνει ταυτόχρονα και αλλά πρόσωπα της τηλεόρασης», δήλωσε αρχικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός.

Αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και στον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε:«Θεωρώ αντιδημοκρατικό τον αποκλεισμό του Κασσελάκη, παρόλο που δεν συμπαθώ τον ΣΥΡΙΖΑ. Με δικαιώνουν που δεν τον συμπαθώ τον ΣΥΡΙΖΑ, με το να καθαιρούν έναν πρόεδρο. Είναι ακραίο να βρίσκουν όλους τους τρόπους να αποκλείουν έναν άνθρωπο. Επιβεβαιώνουν τα περί “αριστερόστροφου φασισμού”. Δεν είναι δημοκρατικό αυτό».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version