Τηλεόραση

Φαίη Σκορδά – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ανέβηκαν οι τόνοι για την Ζόζεφιν – “Θέλετε να το παίξετε έξυπνοι”

“Μην βάζουμε τρικλοποδιές και κάνουμε σαμποτάζ στον ίδιο μας τον εαυτό!”

H Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο “Buongiorno” σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε η Ζόζεφιν στους δημοσιογράφους.

Η παρουσιάστρια του MEGA ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ως προς την αναφορά που έγινε από τον ίδιο στον Νίνο, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

“Επειδή κι εγώ τον αγαπώ τον Νίνο, το θεωρώ λίγο άδικο σε μία ημέρα σημαντική επαγγελματικά για τη Ζόζεφιν να σχολιάζουμε εκείνον” είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, ανοίγοντας διάλογο σε υψηλούς τόνους με τον συνεργάτη της.

“Τους ξέρω και τους δύο, μακάρι να τα ξαναβρούν τα παιδιά. Εδώ έχουμε βάλει σπλιτ μπροστά, τον Νίνο βλέπουμε. Εσύ καλά το αισθάνεσαι αλλά δώσε και μία οδηγία επάνω να μην τον δείχνουμε σπλιτ” της απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανώς ενοχλημένος.

“Το σπλιτ έπαιζε, γιατί έγιναν οι ερωτήσεις από όλους τους δημοσιογράφους και απάντησε σε αυτό. Σαφώς και θα παίξεις τον Νίνο, όταν απαντάει για τον χωρισμό της και για τα προσωπικά της, αυτό λέω. Δεν αναφέρεται το όνομα, οπότε η εικόνα πρέπει να ακολουθεί τον λόγο. Μετά όμως από αυτό, το να συνεχίζεις να μιλάς για τον Νίνο, το θεωρώ λίγο άβολο. Να έρθει εδώ ο Νίνο από κοντά να τα πούμε” εξήγησε αμέσως μετά η Φαίη Σκορδά.

“Ωραία, ας ασχοληθούμε με το άλμπουμ της Ζόζεφιν τότε. Το ‘χει ακούσει κανένας από εσάς, αφού θέλετε να το παίξετε έξυπνοι; Πάμε να πούμε για το τραγούδι! Πες μας το ρεφρέν! Το ξέρεις; Μην βάζουμε όμως τρικλοποδιές και κάνουμε σαμποτάζ στον ίδιο μας τον εαυτό!” τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από την πλευρά του στη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες του.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version