Τηλεόραση

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει πρεμιέρα… βραδιάτικα στον ALPHA

Δείτε την ημρομηνία

Πριν λίγο ο Alpha εξέδωσε ανακοίνωση για την ημέρα που ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή “ΝΜ Βραδιάτικα”.

Η εκπομπή του ALPHA θα κάνει πρεμιέρα τελικά στις 31 Οκτωβρίου, στις 22:30.

 

Η ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή «ΝΜ Βραδιάτικα»

“Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον ALPHA, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα.

Πόσα έχουν συμβεί στον ένα χρόνο αποχής του από την ελληνική τηλεόραση; Σίγουρα πολλά και θα τα σχολιάσει όλα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μέσα από το stand up του, αλλά και τη χρυσή μας «απόλαυση»: Τη «Χρυσή Τηλεόραση» με τις καλύτερες και πιο απολαυστικές στιγμές της μικρής – αλλά πάντα χρυσής – οθόνης!

Θα έχει και καλεσμένους. Από αυτούς που όλοι θα ήθελαν. Τρεις – τρεις θα τους υποδέχεται ζωντανά στο πλατό και όλοι τους θα έχουν κάθε φορά ένα κοινό σημείο αναφοράς.

Στο πλευρό του, πάντα, η αγαπημένη του Βάνια θα μας αποκαλύψει τί έκανε όσο καιρό ο Νίκος έλειψε. Με τις ατάκες της, τους χορούς της και τη στυλιστική της πρόταση θα είναι η οικοδέσποινα που όλοι θα θέλαμε.

Το τραγούδι δεν θα λείψει. Η Καλένα και η Μαρία Κοσμάτου μαζί με τους μουσικούς θα δίνουν τον τόνο στη βραδιά και τον ρυθμό στο μπαλέτο, που θα αποτελείται από επαγγελματίες χορευτές.

Στα decks ο Ανδρέας Βούλγαρης θα απογειώνει το κέφι και θα υπογραμμίζει ρυθμικά τις ατάκες, συντονίζοντας μουσικά την κάθε βραδιά!

Από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:30, έχουμε ραντεβού βραδιάτικα!”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version