Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: “Ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να μας κάνει να χάνουμε το μέτρο και την ηθική μας”

“Θυμόμαστε ότι και στο παρελθόν σε αντίστοιχη θέση που έχει βρεθεί ο Γιώργος δεν ήταν ποτέ τόσο ξεκάθαρη η συγγνώμη”

Με την υπόθεση του Γιώργου Λιάγκα και τον τρόπο που η εκπομπή του χειρίστηκε το θέμα του αιφνίδιου θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ ασχολήθηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της στο «Χαμογέλα και Πάλι» του Σαββάτου (12/10).

«Νομίζω ότι από τη στιγμή που και ο ίδιος το αντιλαμβάνεται το λάθος του, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι οι αντιδράσεις που είναι ακραίες είναι και καταδικαστέες, γιατί μετά μπαίνουμε σε έναν τρόπο παρόμοιο με αυτόν που καταδικάζουμε και με αυτόν που κατηγορούμε. Πιστεύω ότι ήταν ειλικρινής η συγγνώμη του, τον είδα πάρα πολύ στεναχωρημένο», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου εισάγοντας το θέμα προς συζήτηση στο πάνελ.

«Θυμόμαστε ότι και στο παρελθόν σε αντίστοιχη θέση που έχει βρεθεί ο Γιώργος δεν ήταν ποτέ τόσο ξεκάθαρη η συγγνώμη, τόσο κάθετη η ανάληψη του λάθος του. Είναι σαφές ότι έχει καταλάβει τι έχει συμβεί», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια στο σχόλιό της.

«Όλες αυτές οι αντιδράσεις που έχουν προκύψει τις καταλαβαίνω, αλλά νομίζω πια μετά πηγαίνουμε σε μια ανθρωποφαγία σαν αυτή που καταδικάζουμε, έχοντας τόσο ακραίες περιπτώσεις. Μου άρεσε πολύ και η τοποθέτηση του Αιμίλιου Χειλάκη», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου αμέσως μετά.

«Πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή του είπε ότι θα πρέπει όλοι να θέσουμε κάποιες κόκκινες γραμμές στην τηλεόραση. Καμιά φορά, όταν διανύουμε μία επιτυχημένη περίοδο, η φιλοδοξία είναι πολύ μεγάλη παγίδα που διαβρώνει το φίλτρο μας. Το ρεπορτάζ σταματάει εκεί που λέει «βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του». Όλο το υπόλοιπο είναι άστοχο κουτσομπολιό», παρατήρησε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ζητήσει άλλες 11 φορές συγνώμη για λογαριασμό του. Πληγώνει όλη τη δημοσιογραφία και στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Σε λίγο θα ντρεπόμαστε που είμαστε δημοσιογράφοι», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Νίκος Συρίγος.

«Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι άλλο: η ομάδα του δεν έχει λόγο στο στήσιμο της εκπομπής; Τον φοβούνται; Γιατί δεν προστατεύτηκε με κάποιον τρόπο; […] Πρέπει να υπάρχει και ένα αντικειμενικό κριτήριο, όχι μόνο όταν ξεσηκώνεται ο κόσμος. Ο ανταγωνισμός δεν πρέπει να μας θολώνει και να χάνουμε το μέτρο και την ηθική μας», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σίσσυ Χρηστίδου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου