Τηλεόραση

“Όλα για τη Ζωή μας Vita” στο MEGA: Τι θα δούμε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Η αντιφλεγμονώδης διατροφή και οι σχέσεις μεταξύ αδελφών μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» της εκπομπής «Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 08:50, στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για τη χρόνια φλεγμονή στο σώμα. Πώς λειτουργεί «κρυφά» και πώς μπορεί, σε βάθος χρόνου, να πυροδοτήσει διάφορες ασθένειες, μεταξύ των οποίων και τον καρκίνο.

Μπορούμε να την προλάβουμε ή να την περιορίσουμε και αν ναι, με ποιον τρόπο; Ειδικοί επισημαίνουν στην εκπομπή τον πολύ σημαντικό ρόλο της διατροφής στη δημιουργία της χρόνιας φλεγμονής και μιλούν για τις τροφές, που έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Φραγκάκη, η οποία εξηγεί πώς έχει καταφέρει να ακολουθεί μια αντιφλεγμονώδη διατροφή.

Επίσης, μιλάμε για την υγεία του πέλματος, που είναι πολύ πιο σημαντική από ό,τι πιστεύουμε και παρακολουθούμε ένα βίντεο για την επίσκεψη του παιδιού στον οφθαλμίατρο. Πότε πρέπει να γίνεται πρώτη φορά και κάθε πότε πρέπει να επαναλαμβάνεται;

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου

Στις 08:50, η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» ασχολείται με μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, αυτή που υπάρχει μεταξύ αδελφών και εξετάζει πώς επηρεάζεται από την παιδική ηλικία, αλλά και από κομβικά γεγονότα που συμβαίνουν στην ενήλικη ζωή μας.

Μπορούμε να βελτιώσουμε τη σχέση με τα αδέλφια μας; Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η αθλητικογράφος και παρουσιάστρια Χριστίνα Βραχάλη, η οποία μιλά για την εξαιρετική σχέση που έχει με την αδελφή της.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για τη σχέση μας με τη ζυγαριά και μαθαίνουμε, πώς θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τον επιχείλιο έρπητα.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, αναδεικνύει όσα μας απασχολούν και συζητάμε με τους οικείους μας και προτείνει τρόπους, ώστε να προσεγγίσουμε την ευεξία, να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version