Τηλεόραση

Tο Open διαψεύδει τα δυσοίωνα σενάρια για το μέλλον του

Τι θα γίνει με την πρωινή ζώνη

Σε κρίσιμη τροχιά βρίσκεται πλέον το Open, με την τηλεθέαση να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, συνεπεία της απουσίας ουσιαστικά καινούργιου προγράμματος.

Πολλά στελέχη μπροστά και πίσω από τις κάμερες έχουν αποχωρήσει, με τελευταία βροντερή αποχώρηση αυτή του Τζώνη Καλημέρη. Ενώ το μέλλον του σταθμού μετά τον «πάγο» στις διεργασίες πώλησής του είναι αβέβαιο.

Χθες κυκλοφόρησε ένα νέο πολύ δυσοίωνο σενάριο. Σύμφωνα με αυτό, ο σταθμός για λόγους οικονομίας σκοπεύει να καταργήσει την πρωινή ζώνη, στην οποία μεταδίδονται η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τους Παναγιώτη Στάθη και Γιάννη Κολοκυθά και το «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη.

 

Δείτε επίσης: OPEN: Διαφωνία Καλημέρη για τις μειώσεις μισθών – Μικρά τα διαφημιστικά έσοδα στο κανάλι της Παιανίας

 

Λέγεται ότι σκοπεύουν να κρατήσουν ανοιχτή μόνο τη βάρδια τεχνικών 12.00-20.00, στη διάρκεια της οποίας προβάλλονται τα δύο δελτία ειδήσεων, απαράβατος όρος λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με το αδειοδοτικό πλαίσιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Το κανάλι πάντως διαψεύδει κατηγορηματικά τις εν λόγω πληροφορίες, με πηγές εκ των έσω να τονίζουν στην «Απογευματινή» ότι «το Open δεν προτίθεται να διακόψει τη μετάδοση καμίας από τις υφιστάμενες εκπομπές. Αντίθετα, καταβάλλονται προσπάθειες για εμπλουτισμό του προγράμματος τους επόμενους μήνες».

 

Δείτε ακόμη: Το deal Ηλιόπουλου – Σαββίδη για το OPEN – Οι οφειλές “αγκάθι” που “παγώνουν” την εξαγορά

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 11/10/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version