Τηλεόραση

Η Σμαράγδα Καρύδη παρουσιάστρια στα “Τετράγωνα των Αστέρων”

Ήταν το πρώτο έγχρωμο τηλεπαιχνίδι στην ιστορία της τηλεόρασης της χώρας και βγήκε στον αέρα στις 15/6/1980

Θετικά υποδέχθηκε την πρόταση της ΕΡΤ να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Τα τετράγωνα των αστέρων», που θα αναβιώσουν στην ΕΡΤ1, η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός, μετά από συζητήσεις που είχε με στελέχη της διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης, είναι πλέον αρκετά κοντά στην ανάληψη της παρουσίασης της σύγχρονης εκδοχής του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού της δεκαετίας του 1980. Αν δεν υπάρξει ανατροπή μέχρι τις τελικές υπογραφές, η Σμαράγδα -που αποδεδειγμένα «το ’χει» και με την παρουσίαση εκπομπών- θα γίνει η τρίτη κατά σειρά παρουσιάστρια στα «Τετράγωνα των αστέρων».

Ως γνωστόν, την κορδέλα έκοψε η Μαρία Αλιφέρη, που καθιέρωσε το περίφημο «σας αγαπώ». Ακολούθησε ο Γιώργος Μαρίνος, που παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι τη δεκαετία του 2000 στο Mega – χωρίς πάντως, παρά τη δημοτικότητα που τότε απολάμβανε, ιδιαίτερη επιτυχία.

 

Δείτε επίσης: Σμαράγδα Καρύδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της

 

Το επόμενο στάδιο για την υλοποίηση της παραγωγής αφορά την αναζήτηση των εννέα «αστέρων» που θα καθίσουν μέσα στα «τετράγωνα», θέσεις που στο παρελθόν έχουν καλύψει μεγάλα και τρανά ονόματα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον αξέχαστο Μίμη Φωτόπουλο και τον Νίκο Παπαναστασίου.

Πάντως, το «σας αγαπώ» και διά στόματος Σμαράγδας, η οποία, μετά τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα της, ηθοποιού επίσης Ντίνου Καρύδη, ανακτά σιγά σιγά τα πατήματά της, ακούγεται σούπερ!

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 10/10/2024

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version