Τηλεόραση

Μοναδικές αθλητικές αναμετρήσεις σε MEGA Play, megatv.com και inSports

Ο κόσμος των σπορ ξεδιπλώνεται στο σαλόνι του σπιτιού μας με το πάτημα ενός κουμπιού

Συνεπείς στα αθλητικά ραντεβού, η υβριδική τηλεόραση του MEGA, το MEGA Play, ο ιστότοπος του τηλεοπτικού σταθμού megatv.com καθώς και το inSports (in.gr/insports) φέρνουν στις οθόνες μας συναρπαστικές αθλητικές αναμετρήσεις σε πόλο, χάντμπολ και μπάσκετ.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 20:15, με τον τελικό Super Cup
Ανάμεσα στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και τον Εθνικό για το πόλο γυναικών. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. αντιμετωπίζει τον κυπελλούχο Εθνικό στην αυλαία της σεζόν από το Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά διεκδικώντας το τρόπαιο του Super Cup. Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Στο ρεπορτάζ ο Θέμης Σωτηρόπουλος.

Παραμένουμε στο άθλημα, καθώς το ερχόμενο Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 13:00, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. θα βρεθεί απέναντι σε εκείνη της ΑΕΚ για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Την αναμέτρηση θα περιγράψει ο Θέμης Σωτηρόπουλος.

Αμέσως μετά, στις 15:00, μεταφερόμαστε στο πόλο ανδρών όπου ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα αγωνιστεί κόντρα στη Γλυφάδα και αυτός για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 18:00, το MEGA Play μαζί με megatv.com και inSports φιλοξενούν έναν ακόμη δυνατό αγώνα χάντμπολ. Η ομάδα του Ολυμπιακού υποδέχεται την αντίστοιχη των Βριλησσίων στο κλειστό της Ηλιούπολης θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Στην περιγραφή του αγώνα ο Δήμος Μπουλούκος και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Τέλος, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στις 18:30, ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. συναντά την Μπουρζ για τη νέα συναρπαστική σεζόν της Euroleague γυναικών στο μπάσκετ. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Στο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play:
Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το μπλε κουμπί.

#MEGAPlay #megatvcom #inSports

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version