Τηλεόραση

CASH OR TRASH: Σήμερα στις 17:30

Όσα θα δούμε

Σήμερα, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στο Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη θα υποδεχθεί τρεις νέους πωλητές και ο Θάνος Λούδος, ο ειδικός συνεργάτης της εκπομπής, θα εκτιμήσει τα αντικείμενά τους, που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία.

Ο Σαλίμ φέρνει στο Cash or Trash ένα αντικείμενο που θεωρεί “trash”, χωρίς να έχει ιδιαίτερες προσδοκίες. Ωστόσο, η ιδιαιτερότητα κάθε αντικειμένου που παρουσιάζεται στην εκπομπή πολλές φορές αρκεί για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών. Και η περίπτωση του Σαλίμ και του αντικειμένου του ανήκει ακριβώς σε αυτή την κατηγορία.

Η Καίτη, συνταξιούχος και πρώην αθλήτρια, έχει βρει την τέλεια ενασχόληση για να περνά τον χρόνο της. Γνωρίζει το αντικείμενό της αρκετά καλά, και η συμμετοχή της στο Cash or Trash ήταν μονόδρομος, καθώς η εκπομπή αποτελεί την καλύτερη παρέα της τα απογεύματα. Η Καίτη αναγνωρίζει τη γλυκύτητα στον λόγο του Θάνου Λούδου, αλλά και την πικρή γεύση που αφήνουν μερικές φορές οι εκτιμήσεις του στους επίδοξους πωλητές. Θα αφήσει, άραγε, το δωμάτιο των αγοραστών με την ίδια θετική διάθεση που είχε όταν βγήκε από το δωμάτιο εκτίμησης;

Η Τερουμί, ερωτική μετανάστρια, δεν ταξίδεψε από την Ιαπωνία αλλά από την Κρήτη, όπου ζει τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι ερωτευμένη όχι μόνο με τον άνδρα της, αλλά και με τη ζεστασιά των ανθρώπων της Ελλάδας. Θα βρει, άραγε, «ζεστές» τις προσφορές των αγοραστών για τα επίσημα ενδύματα που φέρνει στο Cash or Trash;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version