Τηλεόραση

“Χαμός” στον αέρα με Τσολάκη και Κωνσταντάρα – “Οφείλεις να το σεβαστείς! Μην με ειρωνεύεσαι”

Δείτε το βίντεο

Χαμός έγινε ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο “Πρωινό Σουσου” την Τετάρτη με αφορμή την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα.

Αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε:

«Θα πω ένα κλισέ, το οποίο είναι για μένα πάρα πολύ λάθος αλλά το άκουσα από δύο συναδέλφους. Ότι ξαφνικά ο μάστορας κράζει τα Μέσα που τον έκαναν αυτό που είναι σήμερα. Παιδιά, αυτό είναι μέγιστη ανακρίβεια. Κανείς μας δεν έκανε κανέναν τραγουδιστή αυτό που είναι σήμερα, η δουλειά του τον έκανε και ουσιαστικά το ένα χέρι νίβει το άλλο. Πόσες φορές όμως δεν έχει ειπωθεί ότι θα πούμε τώρα κάτι για το Μάστορα αλλά ας πει κάποιος κάτι καλό».

Και πρόσθεσε:

«Εγώ σε όσες εκπομπές έχω συμμετάσχει στα χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά δεν το έχω βιώσει ή αντιμετωπίσει ποτέ. Δεν υπήρξε κάποια εκπομπή που να έχει…».

Και συνέχισε λέγοντας η Ελένη Τσολάκη:

«Όχι Λάμπρο θα μου επιτρέψεις να διαχωρίσω την θέση μου! Σου μιλάω για την δική μου εμπειρία και για εμένα και μου λες πρώτη φορά τ’ ακούμε; Ναι λοιπόν εγώ σε όσες εκπομπές έχω υπάρξει 20 χρόνια δεν μου έχει πει κανένας εσύ κάνε την καλή και κάποιος τον κακό. Σου είπα εγώ τι έχω αντιμετωπίσει και με ρωτάς αν εσύ πρώτη φορά το ακούς ενώ εγώ σου λέω για μένα. Δεν μπορώ να μεταφέρω ότι κάτι συμβαίνει ενώ δεν το έχω ζήσει. Σου λέω εγώ πού έχω υπάρξει, μπορεί να έχουν συμβεί κι άλλα πράγματα, αλλά η δική μου εμπειρία είναι αυτή που καταθέτω εδώ και οφείλεις να το σεβαστείς. Εσύ δηλαδή στο έχουν κάνει; Άρα πως το λες;».

Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να απαντά:

«Εντάξει. Δε το έχεις ακούσει ποτέ λοιπόν. Το σέβομαι… Έχω υπάρξει σε πάρα πολλές εκπομπές 27 χρόνια, και μου το έχουν πει και το έχω δει να γίνεται δίπλα μου. Αν θέλετε να κάνετε όλοι τις μωρές παρθένες, πείτε αυτά που είναι να πείτε, εγώ δε θα συνεχίσω. Όλοι είμαστε αγγελούδια ξαφνικά».

Και πρόσθεσε η Ελένη Τσολάκη:

«Εγώ μίλησα για αυτό που έχω ζήσει εγώ».

Και ο Λάμπρος συνέχισε:

«Εσείς ζήσατε όλα τα αγγελικά μονοπάτια».

Με την Τσολάκη να εκνευρίζεται και να λέει σε έντονο ύφος:

«Το εσείς ενώ μιλάω μόνο εγώ, μην με ειρωνεύεσαι. Εγώ μιλάω δεν μιλάει κάποιος άλλος και σου είπα για εμένα».

Με τον Λάμπρο να ρωτά:

«Εσύ δηλαδή δεν το έχεις ακούσει;».

Και η Ελένη απάντησε:

«Έχω ακούσει χίλια δυο πράγματα αλλά αν δεν τα έχω ζήσει δεν μπορώ να πάρω θέση»







Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version