Τηλεόραση

Μυθοπλασία Alpha: Νέα διεθνής διάκριση στα Venice TV Award

Μία νέα διεθνής διάκριση για την Μυθοπλασία Alpha

Η promo καμπάνια της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», που μίλησε στις καρδιές των τηλεθεατών την προηγούμενη σεζόν, κατέκτησε τιμητική μνεία στα Venice TV Award 2024.

Η διοργάνωση, που πραγματοποιείται δυο εβδομάδες μετά το Φεστιβάλ Βενετίας και υποστηρίζεται από διεθνείς οργανισμούς, ACT (Association of Commercial TV), EGTA (European Group of Television Advertising), και IMZ (International Music + Media Centre), αναγνωρίζοντας την υψηλή ποιότητα και αισθητική, βραβεύει τα καλύτερα τηλεοπτικά προϊόντα. Μία κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εξέχοντα μέλη της διεθνούς τηλεοπτικής βιομηχανίας, που συναντώνται κάθε Σεπτέμβριο στη Βενετία σε μια γιορτή για την τηλεόραση, επιλέγουν τους καλύτερους ανάμεσα σε 19 κατηγορίες διαμορφώνοντας το διεθνές τηλεοπτικό τοπίο.

Το εντυπωσιακό και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό promo trailer του «Προξενιού», που μας ταξίδεψε σε μια άλλη εποχή, γοήτευσε τους κριτές ξεχωρίζοντάς το ανάμεσα σε πολλές υποψηφιότητες, στην κατηγορία “Program Promotion, Titles, Identity“.

 

Η Μυθοπλασία του Alpha συνεχίζει να κερδίζει διεθνείς διακρίσεις, αποδεικνύοντας ότι ο Alpha είναι το “σπίτι” της καλής μυθοπλασίας με παραγωγές ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

 

Δείτε την πλήρη λίστα των βραβείων: Winners and Nominees 2024 – Venice TV Award

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version