Τηλεόραση

Deal: Ο Γιώργος Θαναηλάκης έκανε πρεμιέρα με αναφορά στον προκάτοχό του Χρήστο Φερεντίνο – Έκλεψε τις εντυπώσεις η εκθαμβωτική δικηγόρος του παιχνιδιού

Έκλεψε τις εντυπώσεις η εκθαμβωτική δικηγόρος του παιχνιδιού

Το Deal επέστρεψε τα απογεύματα στον Alpha με παρουσιαστή αυτήν τη φορά τον Γιώργο Θαναηλάκη. Ο ίδιος, αφού εξήγησε την αλλαγή που θα υπάρχει στο τελικό ποσό και θα είναι πλέον 70.000 ευρώ, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Χρήστο Φερεντίνο που επί χρόνια παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία το τηλεπαιχνίδι.

«45 λεπτά που μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή και 70.000 ευρώ μπορούν να γίνουν δικά σου. Καλώς ήρθατε. Το αγαπημένο σας Deal είναι και πάλι εδώ στον Alpha. Φέτος είναι πιο δυναμικό με τους παίκτες να μη διεκδικούν 60.000 ευρώ αλλά 70.000 ευρώ» είπε αρχικά ο Γιώργος Θαναηλάκης και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που βρίσκομαι στη θέση ενός καταξιωμένου παρουσιαστή και φίλου, του Χρήστου Φερεντίνου. Ελπίζω να φανώ αντάξιος της μεγάλης πρόκλησης, αλλά το πιο σημαντικό είναι εσείς οι φίλοι του Deal να το αγαπάτε και να το υποστηρίζετε».




Ο Γιώργος Θαναηλάκης γνώρισε στο Deal την νέα δικηγόρο του παιχνιδιού, αδερφή του προκατόχου της Χάρη Αναγνωστόπουλου. Ο λόγος για την Κάτια Αναγνωστοπούλου που με την είσοδό της έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα.

«Για να συμπληρωθεί το puzzle πριν αρχίσει το Deal, λείπει κάτι. Ποιος λείπει; Φυσικά ο δικηγόρος, αλλά φέτος δεν είναι ο δικηγόρος αλλά η δικηγόρος. Να έρθει η Κάτια Αναγνωστοπούλου! Δεν έχω να πω κάτι. Ξεχάστε τη γυναικάρα με τα κόκκινα. Είσαι η πρώτη γυναίκα στο Deal. πήρες κι εσύ μία σκυτάλη κι ελπίζω να πάνε όλα καλά» είπε ενθουσιασμένος ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού του Alpha κατά την υποδοχή της δικηγόρου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version