Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Δανάη Μπάρκα: Έκανε πρεμιέρα στη μεσημεριανή ζώνη του MEGA – “Τώρα πλέον θα λέμε καλησπέρα”

“Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι και φέτος, έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις”

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα στο MEGA με το “Πάμε Δανάη” στην μεσημεριανή ζώνη.

Η παρουσιάστρια έκανε την είσοδό της στο πλατό του Μεγάλου Καναλιού με ένα λευκό φόρεμα με κόκκινες παπαρούνες και υποδέχθηκε τους τηλεθεατές με ένα πλατύ χαμόγελο και τη γνωστή θετική της διάθεση.

“Καλησπέρα! Γεια σας και χαρά σας, καλό μεσημέρι! Καλή αρχή σε εμάς και σε εσάς που έρχεστε σε αυτό το ταξίδι που λέγεται «Πάμε Δανάη» για 5η χρονιά, εδώ στο MEGA μας, στο MEGA το καλό, σε αυτή την ωραία αγκαλιά. Θα είναι ένα ωραίο ταξίδι και φέτος, έχουμε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις” είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

“Παρότι έχουμε άγχος, δεν είναι άγχος κακό. Είναι μια γλυκιά αγωνία η δική μας χαρά να φτάσει σε εσάς, τα δικά μας όνειρα και τα πειράγματα και η τρέλα να είναι μαζί σας καθημερινά και όλα να λειτουργήσουν. Τώρα πλέον θα λέμε καλησπέρα” συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, υποδεχόμενη τους συνεργάτες της στο πλατό της εκπομπής.




Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, το “γούρι” της όπως είπε, μπορεί να μην μπορούσε να είναι στο πλατό, αλλά της ευχήθηκε “καλή αρχή” τονίζοντας:

“Προσέχω πιο πολύ τον εαυτό μου τώρα αλλά δεν λειτουργώ σαν άρρωστος” είπε ο ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται στη Μυτιλήνη και ξεκουράζεται.

Πίσω όμως από τις κάμερες ήταν η μητέρα της και ηθοποιός, Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η αγαπημένη της γιαγιά, Τούλα που τη στηρίζουν πάντα.







 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου