Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Chef στην κουζίνα σας”: Ο Βαγγέλης Δρίσκας επανέρχεται με μια πεντανόστιμη πρεμιέρα

Ο σεφ επιστρέφει και είναι έτοιμος για ακόμα γευστικότερα πιάτα και συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς

Από αύριο Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:45 στο OPEN, ο Βαγγέλης Δρίσκας θα μας υποδέχεται στο εργαστήριό του για να μας μυήσει στον δημιουργικό κόσμο της μαγειρικής.

Ο αγαπημένος σεφ επιστρέφει και είναι έτοιμος για ακόμα γευστικότερα πιάτα και συνταγές που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς!

Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης θα μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου, ο Βαγγέλης ετοιμάζει την περίφημη πίτσα Sfincione από την Σικελία και χοιρινά μπριζολάκια με μουστάρδα, μέλι αλλά και ένα μυρωδικό έκπληξη: την λεμονάτη λουΐζα. Στο σχολείο της κουζίνας, μαθαίνουμε τα είδη της πατάτας και ποιες είναι κατάλληλες για κάθε μαγείρεμα. Στη συνέχεια, ο αγαπημένος chef φτιάχνει ψητά ροδάκινα στο ποτήρι με κρέμα μελιού και ψήνει ινδικό κοτόπουλο στο λεπτό που ξετρελαίνει με τα βαθιά αρώματα και τη γεύση του. Η εκπομπή κλείνει με κριθαράκι με κιμά και σοφρίτο μανιταριών που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, η όρεξη ανοίγει με τα απίστευτα αφράτα και αρωματικά σμυρναίικα μπιφτεκάκια. Ακολουθεί το κλασικό πράσινο ταϊλανδέζικο κάρι με νουντλς και κοτόπουλο. Ο Βαγγέλης συνεχίζει με τα πιο εύκολα πεϊνιρλί με βάση από σφολιάτα και πλούσια γέμιση κιμά και στη συνέχεια μαγειρεύει μία μακαρονάδα που μοσχοβολάει Ελλάδα: Σκιουφιχτά με σύγκλινο και ανθότυρο. Το γλυκό της ημέρας είναι η πιο αφράτη bitter σοκολατένια τούρτα , μία πανεύκολη συνταγή για να την φτιάξουν ακόμη και οι πιο αρχάριοι.

Κάθε Σαββατοκύριακο ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται στην κουζίνα του για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο νόστιμα πιάτα της ζωής μας! «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου