Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Επιστρέφει το “Υγεία πάνω απ’ όλα” για 13η χρονιά με την Φωτεινή Γεωργίου

Θα συνεχίσει να έχει άμεση επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές

Το «Υγεία πάνω απ’ όλα» με την Φωτεινή Γεωργίου, για άλλη μία σεζόν, θα συνεχίσει να παρέχει έγκυρη, αξιόπιστη και κατανοητή ενημέρωση για όλα τα θέματα υγείας και ευεξίας που μας απασχολούν.

Με τη συμβολή κορυφαίων ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τη δέσμευση ότι θα παρουσιάζονται όλα τα νέα ερευνητικά δεδομένα και οι παγκόσμιες ιατρικές εξελίξεις, η Φωτεινή Γεωργίου θα αναδεικνύει θέματα μέσα από την εκπομπή, προσεγγίζοντας την υγεία μας ολιστικά, καθώς όλο και περισσότερες μελέτες αποδεικνύουν ότι τόσο η σωματική όσο και η ψυχική μας υγεία συνδέεται με κάθε διάσταση της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Το «Υγεία πάνω απ’ όλα» θα συνεχίσει να έχει άμεση επικοινωνία και αλληλεπίδραση με τους τηλεθεατές, αναδεικνύοντας θέματα που οι ίδιοι ζητούν και προτείνουν μέσα από μηνύματα, mail και ερωτήσεις στα social media.

Οι πετυχημένες ενότητες «Υγεία και Αλληλεγγύη» και «Υγεία και ζώα» θα συνεχιστούν και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, καθώς τόσο η αλληλεγγύη όσο και η σχέση μας με τα ζώα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καλής υγείας και ευζωίας, ατομικής και κοινωνικής.

Η Φωτεινή Γεωργίου και το «Υγεία πάνω απ’ όλα», μέσα από τη σωστή ενημέρωση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση σωματικών παθήσεων και ψυχικών διαταραχών, θα βάζουν για άλλη μία χρονιά την υγεία και την ευεξία μας σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου