Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Buongiorno”: Λαμπερή πρεμιέρα στα λευκά για την Φαίη Σκορδά – “Ξαναβρήκα το πρωινό μου στο MEGA μου”

“Καλημέρα MEGA, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα”

Η Φαίη Σκορδά καλημέρισε τους τηλεθεατές του MEGA μέσα από την καινούργια εκπομπή της “Buongiorno” το πρωί της Δευτέρας 16/9.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην πρωινή ζώνη αλλά και στο Μεγάλο Κανάλι ντυμένη στα λευκά.

Μάλιστα, από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, δεν έκρυψε την μεγάλη της χαρά αλλά και το εύλογο πρώτο άγχος που επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε να λέει την πρώτη τηλεοπτική καλημέρα.

Έτσι, παίρνοντας θέση στο πλατό, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά:

“Καλημέρα MEGA, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Καλημέρα σας, καλή εβδομάδα και καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε. Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά, μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, την λέμε λίγο νωρίτερα βέβαια γιατί ξεκινάμε 9:20 και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα στο πρωινό, εδώ στο MEGA. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο MEGA και ξεκινάμε το Buongiorno με μια υπέροχη παρέα”.

“Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε τα τελευταία χρόνια, αυτές οι μέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα. Από το άγχος εννοώ, σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα βέβαια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα στελέχη του MEGA που το καλοκαίρι ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να ξαναβρώ το πρωινό”.

“Το πρωινό μου στο MEGA μου, με μια υπέροχη παρέα και πολύ ωραίους συνεργάτες” πρόσθεσε, αμέσως μετά, η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής για να υποδεχθεί την τηλεοπτική της παρέα.




 

Φαίη Σκορδά σε Δημήτρη Ουγγαρέζο: “Ένας κύκλος που δεν έκλεισε, σε ήθελα δίπλα μου”

Άπαντες περίμεναν τα πρώτα λόγια της Φαίης Σκορδά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με τον οποίο συναντιούνται ξανά τηλεοπτικά μετά από τρία χρόνια.

Φ.ΣΚ.: Δεν γλιτώνεις από μένα, αγόρι μου γλυκό.

Δ.ΟΥ.: Ούτε εσύ από μένα!

Φ.ΣΚ.: Ένας κύκλος που δεν έκλεισε, ούτε στο Πρωινό, ούτε μαζί με τον Δημήτρη. Πάρα πολλά χρόνια έχουμε υπάρξει μαζί και σε ήθελα δίπλα μου.

Δ.ΟΥ.: Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι σε παρέα εκπομπής, το κάνω επειδή θέλω να είμαι δίπλα σου, ειδικά αυτή τη χρονιά, αλλά και γενικά.

Φ.ΣΚ.: Είσαι χαρούμενος;

Δ.ΟΥ.: Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ γιατί μπορεί να μην έκλεισε ο κύκλος, αλλά μπορεί να τετραγωνίστηκε.

 

Ανδρέας Μικρούτσικος σε Φαίη Σκορδά: “Πέρασαν 33 χρόνια για να σου σφίγγω το χέρι, ήρθες αργά στη ζωή μου”

Για πρώτη φορά, στην ίδια εκπομπή, συνεργάζονται η Φαίη Σκορδά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας στον αέρα του MEGA.

Μάλιστα, όταν η οικοδέσποινα της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής υποδέχθηκε τη νέα τηλεοπτική της παρέα, επισήμανε τα εξής.

“Και τώρα, τελευταίος αλλά τιμητικά τελευταίος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί μας. Μεγάλη μου τιμή που είσαι εδώ, πολύ μεγάλη μου τιμή”.

“Εμένα είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που συναντιόμαστε τηλεοπτικά. Έχουμε συναντηθεί ως καλεσμένη μου, αλλά συναντιόμαστε τηλεοπτικά, δεν μιλάμε πλέον τηλεφωνικά και θα αποδείξουμε τη συνεργασία και τον τρόπο και την επικοινωνία μας μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό” υπογράμμισε, ευθύς, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Καλώς σας βρήκα. Είμαι ενθουσιασμένος με σένα, με τις δυο κοπέλες, τον Δημήτρη τι τον ήθελες… Δεν έχω καταλάβει! Εγώ ξεκίνησα εδώ πριν από 33 χρόνια όταν το MEGA έγραφε ιστορία πρωτοπόρα και ήταν κραταιό. Πέρασαν τα χρόνια και εδώ και μερικά χρόνια το MEGA επανέρχεται δυναμικά, είναι κραταιό, ξαναγράφει ιστορία, κάνει και πολιτική σημαντική μέσα από τις ειδήσεις. Κάνει συμπολίτευση και αντιπολίτευση σημαντική, κλείνει τρύπες από τις ελλείψεις των κομμάτων”.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω έναν κύκλο και ολοκληρώνω τους τηλεοπτικούς μου κύκλους από εκεί που ξεκίνησα από το MEGA. Πέρασαν 33 χρόνια για να σου σφίγγω το χέρι, ήρθες αργά στη ζωή μου. 33 χρόνια” πρόσθεσε, με χαμόγελο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Φαίη Σκορδά και στην πρεμιέρα για το Buongiorno του MEGA.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου