Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Πρεμιέρα για τον Σπύρο Χαριτάτο με την Μίνα Καραμήτρου: “Κυρία με το «Κ» κεφαλαίο”

Μετά την ξαφνική παραίτηση της Ευλαμπίας Ρέβη

Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή “Τώρα Μαζί” με τον Σπύρο Χαριτάτο με την Μίνα Καραμήτρου στο πλάι του το Σάββατο 7/9.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΟΡΕΝ καλωσόρισε τους τηλεθεατές και θέλησε να δώσει τον λόγο πρώτα στην συμπαρουσιάστρια του.

“Προηγούνται οι κυρίες. Προηγούνται οι κυρίες και όταν έχουμε την κυρία της ενημέρωσης και την κυρία του αστυνομικού ρεπορτάζ με Κ κεφαλαίο και γύρω-γύρω χειροκροτήματα, σεβασμό και αγάπη… τελείωσε! Αυτό είναι! Αλήθεια λέω μέσα από την καρδιά μου” είπε ο Σπύρος Χαριτάτος.

“Καλημέρα, ήρθα να σου κάνω παρέα σήμερα και αύριο. Δύο μέρες ήρθα να μείνουμε μαζί. Εμείς οι δύο, θέλεις να πούμε στον κόσμο πρωί-πρωί, πώς έχουμε μαλλιοτραβηχτεί στον δρόμο για μία δήλωση του Ρωχάμη; Θες να τα θυμηθούμε;” ανέφερε με χιούμορ από την πλευρά της η Μίνα Καραμήτρου.

“Το σίγουρο είναι ότι, φίλοι τηλεθεατές, αφοσιωμένοι στο ρεπορτάζ και χωρίς να χάνουμε το χιούμορ μας θα περπατήσουμε αυτό το υπέροχο Σαββατοκύριακο με τη Μίνα Καραμήτρου, την υπέροχη παρέα των τεχνικών μας πίσω από τις κάμερες αλλά και στο κοντρόλ” πρόσθεσε ο Σπύρος Χαριτάτος και μπήκε στη θεματολογία της εκπομπής.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο δημοσιογράφος δεν έκανε καμία αναφορά στην ξαφνική παραίτηση της πρώην συνεργάτιδάς του, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την – αρχικά προγραμματισμένη για τις 30/8 – πρεμιέρα της εκπομπής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου