Τηλεόραση

Ξεκινά η μάχη των καλεσμένων στα πρωινά – Τα δυνατά ονόματα που θα έχουν Σκορδά & Λιάγκας

Δείτε το ρεπορτάζ

Ολοκληρώνεται σταδιακά το στήσιμο των εκπομπών της πρωινής ζώνης, οι οποίες θα κάνουν πρεμιέρα στο σύνολό τους στις 16 Σεπτεμβρίου.

Οι σκαλέτες επικεντρώνονται, φυσικά, στα αποκλειστικά θέματα, στο ρεπορτάζ και σε σύντομες δηλώσεις προσώπων της επικαιρότητας.

Υπάρχει, όμως, πάντα και το «φλέγον» θέμα των καλεσμένων. Ποιος θα πάει πρώτος πού, για ποιο θέμα θα μιλήσει, τι αποκαλύψεις θα κάνει.

 

Οι καλεσμένοι στις πρεμιέρες Σκορδά και Λιάγκα

Πληροφορίες αναφέρουν πως το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά στην πρώτη εκπομπή θα φιλοξενήσει τον Λάκη Λαζόπουλο. Θα είναι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του γνωστού κωμικού ηθοποιού μετά την ανακοίνωση της τηλεοπτικής επιστροφής του μέσω της συχνότητας του Mega, όπου θα παρουσιάσει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό» επέλεξε για την πρώτη συνέντευξή του τη φετινή σεζόν ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν έχει κάνει καμία δήλωση μετά την είδηση ότι περιμένει το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα. Επίσης, αναμένεται να ανακοινώσει και τα νέα επαγγελματικά σχέδιά του, καθώς έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία φημολογείται πως αλλάζει νυχτερινό όμιλο.

 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα – Ο τραγουδιστής θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

 

Πατούλης, Οικονομάκου, Κορινθίου & Δανάη Παππά τα hot ονόματα για συνέντευξη στα πρωινά

Πολλά ακόμη πρόσωπα έχουν ήδη «κλειστεί»: Ακούγεται έντονα πως ο Γιώργος Πατούλης θα παραχωρήσει στον Γιώργο Λιάγκα την πρώτη συνέντευξή του μετά την είδηση πως θα γίνει πατέρας ξανά.

Στη Φαίη Σκορδά αναμένεται να φιλοξενηθεί η Αθηνά Οικονομάκου (θα παίζει στη σειρά του Mega «Έχω παιδιά») μετά την είδηση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο και της νέας σχέσης της με τον Μπρούνο Τσερέλα.

Η Μαρία Κορινθίου θα δώσει την πρώτη συνέντευξη μετά το διαζύγιό της στη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ σε κάποια από τις εκπομπές του Alpha («Ηappy Day» ή «Super Κατερίνα») θα μιλήσει η Δανάη Παππά μετά το χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. Η ηθοποιός, άλλωστε, είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής σειράς του καναλιού «Άγιος Έρωτας».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 6/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version