Τηλεόραση

Νίκος Υποφάντης: Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα – “110 ημέρες και 15 ώρες, αδέλφια”

“Καλά Χριστούγεννα σε όλους!”

Ο Νίκος Υποφάντης και η Ντόρα Κουτροκόη εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για τα Χριστούγεννα το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή τους “Action Τώρα”.

Οι παρουσιαστές, απαντώντας σε σχετικό σχόλιο τηλεθεατών από τη χθεσινή εκπομπή, έκαναν τη δική τους αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα το πρωινό της Πέμπτης (5/9).

“Για να απαντήσουμε και στο χθεσινό ερώτημα των τηλεθεατών, θέλω να σας πω, αδέλφια, ότι έχουμε 110 ημέρες και 15 ώρες μέχρι τα Χριστούγεννα. Οι ώρες είναι αβάσταχτες. 15 ώρες; Αβάσταχτο!” είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Υποφάντης και πρόσθεσε:

“Καλά Χριστούγεννα σε όλους!”.

“Να είμαστε καλά! Μπήκε ο τίτλος κατ’ ευθείαν” σχολίασε με χιούμορ η Ντόρα Κουτροκόη και το δίδυμο του Action24 ξεκίνησε με τη θεματολογία της σημερινής εκπομπής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version