Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Εξελίξεις Τώρα”: Πότε θα κάνει πρεμιέρα η Αναστασία Γιάμαλη

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA

Το MEGA ανακοίνωσε κι επίσημα την πρεμιέρα που θα κάνει η Αναστασία Γιάμαλη με τη νέα της εκπομπή “Εξελίξεις Τώρα”.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά τη μεταγραφή-έκπληξη από το Kontra Channel, έρχεται να ενισχύσει το ενημερωτικό προφίλ του Μεγάλου Καναλιού με μία ζωντανή δίωρη εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA 

«Η Αναστασία Γιάμαλη έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με μία νέα ενημερωτική εκπομπή. Οι «Εξελίξεις τώρα» κάνουν πρεμιέρα στις 16:10, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι «Εξελίξεις τώρα» είναι το μαγκαζίνο που υπόσχεται να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην ενημέρωση με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμό για τα τρέχοντα κοινωνικά θέματα και να βάλει σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής, Αναστασία Γιάμαλη και οι συνεργάτες της θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και ρίχνουν τον μεγεθυντικό φακό της δημοσιογραφικής έρευνας σε ό,τι απασχολεί την κοινωνία, με συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις εκεί, όπου χτυπά η «καρδιά» των γεγονότων.

Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων έχουν «τώρα» τον πρώτο λόγο.

Αρχισυντάκτης: Κυριάκος Δημάγγελος

Δημοσιογραφική ομάδα: Χριστίνα Ιορδανίδου, Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, Αντώνης Ραυτόπουλος, Γεωργία Κακή, Ναταλία Διονυσιώτη, Νίκος Βλαχογιάννης, Σουζάνα Αναγνωστοπούλου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου