Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ρένια Λουιζίδου: Όταν υποδύθηκα την καλόγρια μου έστελναν “αν είναι δυνατόν σας είχαμε για σοβαρή”

Τι είπε για τους “Απαράδεκτους” και το “Καφέ της Χαράς”;

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στο “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αντιδράσεις ορισμένων τηλεθεατών που δυσαρεστήθηκαν με τον ρόλο της καλόγριας, τον οποίο είχε αναλάβει στο σίριαλ, “Φόνοι στο Καμπαναριό“.

Όπως είπε τόσο εκείνη, όσο και η συμπρωταγωνίστριά της, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, δέχονταν μηνύματα από κόσμο που τις κατέκρινε για το γεγονός ότι υποδύονταν τις μοναχές.

“Μας την έπεσαν πολύ, με κράξιμο, βρήκαν τα τηλέφωνά μας, τα mail μας. Μας έστελναν και σε εμένα και στην Ελισάβετ ότι «αν είναι δυνατόν σας είχαμε για σοβαρή και τι είναι αυτά που κάνετε»” είπε η ηθοποιός.




 

Δείτε επίσης: Ρένια Λουϊζίδου: “Αποδείχτηκε ότι ήταν κακή επιλογή να τελειώσει το “Σόι σου”

 

Σε άλλο σημείο ρωτήθηκε για τον ρόλο της στους “Απαράδεκτους” και το “Καφέ της Χαράς“.

“Η εικόνα μου στους Απαράδεκτους μου θυμίζει μία ολόκληρη εποχή και όλα αυτά που γινόντουσαν και εκτός. Στο ένα εργένισσα, στο άλλο είχε μόλις γεννηθεί το παιδί στο «Καφέ της Χαράς»” εξήγησε η ηθοποιός.

“Μου έρχεται αμηχανία το πόσο μικροί ήμασταν εκεί, ήμασταν παιδιά, δεν πήγαινε το μυαλό μας ότι ήταν κάτι που θα το βλέπαμε 30 χρόνια μετά, και την ίδια στιγμή είναι σαν χτες. Η ανάμνηση είναι χαρούμενη, περνούσαμε ωραία. Ήταν στενόχωρα μόνο όταν είχε να κάνει με τον Βλάσση” είπε τέλος η Ρένια Λουιζίδου.







 

Δείτε ακόμη: Ρένια Λουιζίδου: “Δεν έχω ιδέα πως έχει κρατήσει ο γάμος μου τόσα χρόνια”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου