Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ξεκινά η “μάχη” της πρωινής ζώνης – Οι παρουσιαστές, οι εκπομπές και οι αλλαγές στους συνεργάτες

Δείτε το ρεπορτάζ

Η Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου είναι η ημερομηνία «κλειδί» για την έναρξη της πρωινής ψυχαγωγίας, που έχει πλέον εξελιχθεί σε infotainment.

Στο Mega επιχειρείται φέτος μεγάλη αλλαγή, καθώς τα «κλειδιά» του πρωινού προγράμματος του σταθμού παίρνει η Φαίη Σκορδά με την εκπομπή «Buongiorno». Θα ξεκινά γύρω στις 9.30 και η ομάδα της θα αποτελείται από τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Νάνσυ Νικολαΐδου και Ευάννα Ζουμπούρογλου. Σε ρόλο σχολιαστή θα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ στην ενότητα της ενημέρωσης θα βρίσκεται ο Στέργιος Σαμαρτζής. Τη στήλη της μαγειρικής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και των ζωδίων η Βίκη Παγιατάκη.

Για μία ακόμη χρονιά στο πρωινό του ΑΝΤ1 συνεχίζει ο Γιώργος Λιάγκας. Στο πλευρό του θα βρίσκονται ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Άρια Καλύβα, η Ελένη Βουλγαράκη στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, ενώ νέα άφιξη στην ομάδα των βασικών συνεργατών στο πάνελ είναι αυτή της Αφροδίτης Γραμμέλη. Την ενότητα της μαγειρικής αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

Με μικρές αλλαγές στο πάνελ επανέρχεται τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου. Στη «Super Κατερίνα» επιστρέφει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ενώ στην ομάδα της εκπομπής εντάσσεται και η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Αποχωρεί η Χρύσλα Γεωργακοπούλου. Συνεχίζουν στην πρωινή παρέα του Alpha ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Καμία αλλαγή δεν θα υπάρχει στο πάνελ της ομάδας του «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που θα προηγείται απ’ όλα τα προγράμματα με έναρξη στις 07.45. Στο πλευρό της παρουσιάστριας, στη 12η σεζόν της εκπομπής, θα είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς. Στη μαγειρική ο Πέτρος Συρίγος.

Με την ίδια ακριβώς σύνθεση θα προβάλλεται το «Breakfast» του STAR και τη νέα σεζόν. Στο πλευρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου θα βρίσκονται η Μαίρη Αργυριάδου, η Λιλή Πυράκη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία πρεμιέρας για το νέο πρωινό που στήνει το Open με την Ελένη Τσολάκη. «Κλείδωσε» στο πλευρό της ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ για το πάνελ ακούγονται τα ονόματα της Τζώρτζιας Συρίχα και της Νάνσυς Παραδεισανού. Οι αποφάσεις θα ληφθούν σύντομα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ON TIME στις 2/9/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου