Τηλεόραση

Το “Switch” με την Ευγενία Σαμαρά επιστρέφει σε νέα ώρα στην ΕΡΤ1

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Το πιο διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι, το «Switch», με την Ευγενία Σαμαρά, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024, σε νέα ώρα, στις 19:00, ανανεωμένο, με καινούργιες δοκιμασίες, περισσότερη μουσική και διασκέδαση, ταχύτητα, εγρήγορση, ανατροπές και, φυσικά, με παίκτες που δοκιμάζουν τα όριά τους.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 19:00, η Ευγενία Σαμαρά, πιστή στη βασική αρχή της να υποστηρίζει πάντα τους παίκτες και να τους βοηθάει με κάθε τρόπο, υποδέχεται τις πιο κεφάτες παρέες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι παίκτες δοκιμάζουν τις γνώσεις, την ταχύτητα, αλλά και το χιούμορ τους, αντιμετωπίζουν τις ανατροπές, τις… περίεργες ερωτήσεις και την πίεση του χρόνου και διεκδικούν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Και το καταφέρνουν, καθώς στο «Switch» κάθε αποτυχία οδηγεί σε μία νέα ευκαιρία, αφού οι παίκτες δοκιμάζονται για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες.

Κάθε Παρασκευή, η Ευγενία Σαμαρά συνεχίζει να υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές -και όχι μόνο-, οι οποίοι παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο σημαντικό έργο συλλόγων και οργανώσεων.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version