Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“Κοινωνία Ώρα Μega”: Η σκυτάλη της παρουσίασης περνάει στην Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Ο Νικήτας Κορωνάκης και η Βελίκα Καραβάλτσιου αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές

Το πρωί της Παρασκευής 30/8 ο Νικήτας Κορωνάκης και η Βελίκα Καραβάλτσιου αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό του “Κοινωνία Ώρα MEGA”, δίνοντας τη σκυτάλη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη αφού επιστρέφουν τη Δευτέρα 2/9 στο πόστο τους.

“Είναι χαρά μας να μπαίνουμε κάθε μέρα στα σπίτια σας τους καλοκαιρινούς μήνες. Εκεί όπου ξέρουμε ότι κάποιοι μπορεί να είναι μόνοι τους, μπορεί να ξεκινούν τη μέρα τους για τη δουλειά, ή μας έβλεπαν από τις διακοπές τους” είπε ο Νικήτας Κορωνάκης.

“Ανοίγουμε ένα παράθυρο στην Ελλάδα, ένα παράθυρο στον κόσμο. Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε και όσο η επικαιρότητα μας το επέτρεπε να προβάλουμε και ευχάριστα θέματα και εικόνες, που ξέρουμε ότι τις έχετε ανάγκες, μετά τους δύσκολους χειμώνες που περνάμε τα τελευταία χρόνια. Κάποιες φορές το πετύχαμε, άλλες η επικαιρότητα δεν μας το επέτρεψε. Κάναμε όμως ό,τι μπορούσαμε για να σας κρατήσουμε συντροφιά” πρόσθεσε η Βελίκα Καραβάτσιου.

“Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, γιατί κάθε καλοκαίρι, σταθερά τα τελευταία χρόνια, η ενημέρωση στο Mega δεν σταματάει ποτέ” πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου