Τηλεόραση

Αναστασία Γιάμαλη: Το πρώτο teaser και ο τίτλος της εκπομπής της στο MEGA

Δείτε το

Το πρώτο teaser της εκπομπής της Αναστασίας Γιάμαλη είναι στον “αέρα” του Mega.

Ο τίτλος της είναι “Εξελίξεις τώρα” και στο πρώτο τρέιλερ η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εμφανίζεται πιο εντυπωσιακή από ποτέ με ένα ολόλευκο κοστούμι.

“Το MEGA υποδέχεται την Αναστασία Γιάμαλη στο δυναμικό του. Η Αναστασία Γιάμαλη ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων και έχει ξεχωρίσει με την παρουσία της στον απαιτητικό «στίβο» του κοινωνικού και πολιτικού ρεπορτάζ. Άμεση, μαχητική, με άποψη, θέτει υψηλά τον πήχη στον «αγώνα» της ενημέρωσης, καθώς αναδεικνύει κοινωνικά θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

 

Δείτε επίσης: Αναστασία Γιάμαλη για το MEGA: “Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή”

 

Η Αναστασία Γιάμαλη είναι δημοσιογράφος και σχολιάστρια. Έχει έντονη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μέσω των οποίων εκφράζει τη γνώμη και τις θέσεις της. Αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο, ότι διαισθάνεται τον «παλμό» της κοινωνίας και συμβαδίζει με τις τάσεις της εποχής.

Υπηρετεί με σεβασμό και προωθεί τη δημοσιογραφία τόσο με την παρουσία της στα παραδοσιακά Μέσα Ενημέρωσης όσο και με τη χρήση των νέων διαύλων επικοινωνίας με τον κόσμο. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια δημιουργική σεζόν” αναφέρεται στην ανακοίνωση του καναλιού.

 

Δείτε ακόμη: “Λύγισε” η Αναστασία Γιάμαλη στο τελευταίο δελτίο του Kontra Channel

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version