Τηλεόραση

“Deal”: Νέο πρόσωπο στο παιχνίδι στην θέση του δικηγόρου

Δείτε τις πληροφορίες

Επιστρέφει το “Deal” στις οθόνες μας τη νέα τηλεοπτική σεζόν με νέο παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη.

Το παιχνίδι του ALPHA θα είναι ιδιαίτερα ανανεωμένο και εκτός από την έκπληξη του παρουσιαστή, θα δούμε ένα ακόμα νέο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Zappit, δικηγόρος στο “Deal” θα είναι η Κάτια Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι η αδελφή του Χάρη Αναγνωστόπουλου, τον οποίο βλέπαμε στην ίδια θέση τα προηγούμενα χρόνια.

Η πανέμορφη δικηγόρος, η οποία εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο που διατηρούν μαζί με τον αδελφό της, αναμένεται να δώσει έναν εντελώς διαφορετικό αέρα στο παιχνίδι, το οποίο επιστρέφει τη φετινή σεζόν, μετά από παύση ενός έτους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από δοκιμαστικό πέρασε και η πολύ γνωστή δικηγόρος Μαίρη Καρλή, η οποία άφησε επίσης πολύ καλές εντυπώσεις, ωστόσο, τελική επιλογή του σταθμού ήταν η Κάτια Αναγνωστοπούλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version