Τηλεόραση

Σάκης Ρουβάς, Μπέττυ Μαγγίρα ή Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του “The Voice”

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γιώργου Λιανού για την παρουσίαση του show

Ολική ανατροπή στο βραδινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μετά την από κοινού απόφαση του καναλιού και του Ατζούν Ιλίτζαλι να βγει το «Survivor» στο α’ μισό της νέας σεζόν, με το τρέιλερ να τρέχει ήδη στον «αέρα» του σταθμού και τον Γιώργο Λιανό να υπενθυμίζει ότι το ριάλιτι «επιστρέφει στις ρίζες του».

Για ακόμη μία χρονιά το ριάλιτι επιβίωσης θα έχει «Διάσημους» και «Μαχητές» -η στελέχωση των ομάδων έχει ήδη ξεκινήσει-, ενώ δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού για την αποχώρηση και τις ασυλίες και τα πάντα θα γίνονται μέσω της αγωνιστικής διαδικασίας.

 

Δείτε επίσης: “The Voice”: Γιώργο Μαζωνάκη, Μαρίνα Σάττι και Χρήστο Μάστορα θέλει ο Ατζούν στην κριτική επιτροπή

 

Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να βγάλει το πρόγραμμα στον «αέρα» τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα, πριν από την έναρξη της μυθοπλασίας σε Mega, ANT1 και Alpha αλλά και της «Φάρμας» στο Star.

O Γιώργος Λιανός αναχωρεί σύντομα μαζί με την παραγωγή και τους παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο και ως εκ τούτου η θέση του στο «The Voice», όπου επρόκειτο να είναι παρουσιαστής στο α’ μισό της σεζόν, μένει κενή.

 

Ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του “The Voice”

Το «The Voice» ξεκινά και αυτό σύντομα και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται τα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών. Το πρώτο είναι του Σάκη Ρουβά, ο οποίος έχει παρουσιάσει πολλά προγράμματα στο παρελθόν, όπως το «X-Factor» σε ΑΝΤ1 και ΣΚΑΪ, αλλά και πιο πρόσφατα το σόου μεταμφιέσεων «The Masked Singer». Εφόσον ο Ρουβάς παραμείνει στην επιτροπή, δύο λαμπερές κυρίες είναι υποψήφιες για οικοδέσποινες του νέου «The Voice».

 

Δείτε ακόμη: Τα προγράμματα του ΣΚΑΪ που έχουν πάρει το “πράσινο φως” για τη νέα σεζόν

 

Και οι δύο στο πρόσφατο παρελθόν έχουν μιλήσει για συνεργασία με τον Ατζούν Ιλίτζαλι. Υποψήφιες, λοιπόν, για την παρουσίαση του μουσικού talent show είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία είχε συζητήσει πρόσφατα και για ριάλιτι μόδας, αλλά και η Μπέττυ Μαγγίρα, της οποίας το όνομα μέχρι πρόσφατα ακουγόταν για την επιτροπή του «My Style Rocks», στην οποία, άλλωστε, είχε συμμετάσχει σε παλαιότερο κύκλο.

Η τελική απόφαση θα παρθεί σύντομα από τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya.

 

*Του Αλέξη Μίχα / Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 27/8/2024

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version