Τηλεόραση

Η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψαν τον τίτλο της νέας εκπομπής τους

Έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Η Ζωή Κρονάκη θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα χρονιά στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ κάθε Σαββατοκύριακο έχοντας στο πλάι της τον Τάσο Ιορδανίδη.

Ο ηθοποιός άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στην παρουσίαση της εκπομπής “Μπαμπα-δες” και τώρα ήρθε η ώρα να “βουτήξει” στο ζωντανό πρόγραμμα.

Μέσα από το πρώτο τρέιλερ για το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης, το οποίο θα προβάλλεται όπως και το προηγούμενο “Δύο στις 10” κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, ήρθε να αποκαλυφθεί πριν από λίγη ώρα και ο ιδιαίτερος τίτλος.

“Τι ξεκινάμε; Ένας στους δυο ζει για το Σαββατοκύριακο” αναφωνεί, αρχικά, ο Τάσος Ιορδανίδης στο τρέιλερ για να συμπληρώσει, με χαμόγελο, η Ζωή Κρονάκη πως “εμείς ζούμε το Σαββατοκύριακο σε κάθε του πτυχή”.

Τ.Ι.: Όλη η επικαιρότητα!

Ζ.Κ.: Όλη η ψυχαγωγία!

Τ.Ι.: Όλος ο κόσμος.

Ζ.Κ.: Σε μία εκπομπή για όλους.

“Καλημέρα είπαμε;” θα είναι ο τίτλος του νέου ψυχαγωγικού προγράμματος που έρχεται να προστεθεί από τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version