Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Κώστας Μπερικόπουλος αποκαλύπτει για τον Maestro: “Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα αλλά…”

Όσα αποκάλυψε ο Κώστας Μπερικόπουλος για τα γυρίσματα του “Maestro” και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Για τη συμμετοχή του στο «Maestro» αλλά και το πώς περνούν οι ηθοποιοί και το συνεργείο στα παρασκήνια της δημοφιλούς σειράς, μίλησε ο Κώστας Μπερικόπουλος στο «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναΐδα Νέγκα.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του έπειτα από την εμφάνισή του στην τηλεόραση πως “Το διαφορετικό είναι στο Super Market. Είσαι πολύ πιο γνωστός και σε σταματάνε, σε ρωτάνε για κάποιο spoiler κλπ. Δεν έχει φτάσει σε σημείο να ενοχλεί την καθημερινότητά μου, δεν ξέρω αργότερα αν γίνω πιο γνωστός από κάποια άλλη σειρά, τι θα προκύψει. Δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Έχει αλλάξει μέσα μου πολύ ότι και στις δύο μου δουλειές στην τηλεόραση (Αυτή η Νύχτα Μένη, Maestro), πέρασα όμορφα”.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Μπερικόπουλος σημείωσε ότι “Τα πράγματα είναι θετικά και όχι μόνο για εμένα. Στην τελευταία μου συνεργασία στο Maestro συζητούσαμε με συναδέλφους και λέγαμε πότε θα μας τύχει αυτή η τύχη, γιατί περί τύχης πρόκειται, να βρεθούμε σε μία τόσο πολύ όμορφη παραγωγή. Όταν λέω όμορφη βάζω μέσα τα πάντα. Το ξεκινάω από τον Χριστόφορο (σ.σ. Παπακαλιάτη) γιατί αυτός είναι τα πάντα. Το σκηνοθετεί, γράφει, παίζει, καθοδηγεί τους ηθοποιούς κλπ. Το ξεκινάω από αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, το χρεώνεται όλο αυτός. Του χρεώνεται και η σύνθεση των ηθοποιών αλλά και του συνεργείου, που είναι εξαιρετικοί” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο δημοφιλής ηθοποιός προσέθεσε πως “Και βέβαια περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα αλλά με πάρα πολλή δουλειά. Δεν έχει χαϊ χουϊ. Περνάμε πολύ ωραία αλλά δεν κάνουμε καλαμπούρια. Υπάρχει χιούμορ, βεβαίως. Αλλά πολλή δουλειά… Αυτό που έχω να πω είναι πως όταν με πήρε τηλέφωνο ο Χριστόφορος και μου είπε ότι έγραψε τον τρίτο κύκλο, αυτόν που θα δούμε τον Οκτώβριο, και μου έστειλε τα σενάρια και διάβασα τα άλλα τέσσερα επεισόδια, τον πήρα αμέσως τηλέφωνο πίσω και τον ευχαρίστησα προσωπικά για αυτό που έκανε Έχει εξελίξει τόσο όμορφα το ρόλο, βλέπουμε πολλές πτυχές του ρόλου. Πτυχές που μου είχε υποσχεθεί από την αρχή και δεν την έχουμε δει ακόμα” είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπερικόπουλος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου