Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής του Money Drop;

Ο ηθοποιός σε ρόλο παρουσιαστή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σε μία απρόβλεπτη και πολλά υποσχόμενη κίνηση προχωρά ο Alpha, αναφορικά με την επιστροφή του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop», που θα δούμε ξανά στις οθόνες μας το ερχόμενο φθινόπωρο. Σύμφωνα με το Zappit, ο Φάνης Μουρατίδης είναι εκείνος που έδωσε τα χέρια με το κανάλι και θα είναι τελικά ο παρουσιαστής του δημοφιλούς προγράμματος.

Ο ηθοποιός, που τα τελευταία δύο χρόνια ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, πήρε την απόφαση να δοκιμαστεί σε ένα νέο πεδίο, αυτό της τηλεπαρουσίασης, όπως έχουν κάνει κατά καιρούς πολλοί συνάδελφοί του στον χώρο.

Η αμεσότητα και η οικειότητα που αποπνέει ήταν τα στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Alpha και έτσι από την καινούργια τηλεοπτική σεζόν ο Φάνης Μουρατίδης θα μας προσκαλεί κάθε βδομάδα σε ένα νέο κυνήγι χρημάτων μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Υπενθυμίζεται πως το Money Drop προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το MEGA τις σεζόν 2010-2011 και 2011-2012 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ τη σεζόν 2017-2018 αναβίωσε μέσα από τη συχνότητα του Star με οικοδέσποινα τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Αυτή τη φορά, ο Alpha σχεδιάζει την πλήρως ανανεωμένη επιστροφή του σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου