Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Οι νέοι συνεργατές της Φαίης Σκορδά στο Mega

Ποιοι “έκλεισαν” για τη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega;

Κλειδώνουν ένα-ένα τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη “Real Life”, η Άννα Ορφανουδάκη, με προϋπηρεσία στο “Πάμε Πακέτο” αλλά και στο “Secret Song”, φέρεται να κλείνει για την αρχισυνταξία της εκπομπής.

Παράλληλα συνεχίζεται η αναζήτηση για τα πρόσωπα του πάνελ της εκπομπής ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Mega παίρνει από τα χέρια της παρουσιάστριας την επιλογή για τη στήλη της αστρολογίας και της μαγειρικής.

Τα ζώδια αναλαμβάνει η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία μετακινείται εσωτερικά από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα (η οποία πάει στη μεσημεριανή ζώνη και -σύμφωνα με τη “Real Life”- δεν θα έχει στήλη ζωδίων), στο πρωινό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Znews και τον Γιώργο Μπέζα, ο Άγγελος Βουράκης αρνήθηκε να υπογράψει με το MEGA καθώς δεν διασαφηνίστηκε ο ρόλος που θα έχει στην εκπομπή, ενώ στο πάνελ φαίνεται πως μπαίνει η Δάφνη Καραβοκύρη. Παράλληλα η στήλη της μαγειρικής, παρά την κρούση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, εξετάζει να συνεχίσει να βρίσκεται στα χέρια του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ο οποίος είχε και εξαιρετική τηλεοπτική χημεία με τη Φαίη Σκορδά.

Τελικές αποφάσεις πάντως φαίνεται πως θα ληφθούν στα τέλη Αυγούστου με την εκπομπή να προγραμματίζει την πρεμιέρα της για τις 16 Σεπτεμβρίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου