Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Ο Δημήτρης Οικονόμου & ο Άκης Παυλόπουλος αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές – “Να μείνει και του χρόνου ή να φύγει;”

Πότε θα επιστρέψουν στον αέρα της εκπομπής;

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος το πρωί της Παρασκευής 19/7 αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό του “Σήμερα” για το καλοκαίρι.

Το δίδυμο του ΣΚΑΪ έκανε ένα μίνι απολογισμό για την χρονιά που πέρασε και ανανέωσε το ραντεβού του με το κοινό για τις 26 Αυγούστου.

“Και τώρα αυτό που λέμε συνήθως, η ώρα που όλοι περιμένατε, η στιγμή, η μέρα, ο χρόνος, ο μήνας… είναι η στιγμή που ολοκληρώνεται μία σεζόν ακόμα. Δεν πήγε και άσχημα” είπε αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής.

“Πηγαίνω λίγο πίσω στον χρόνο, πώς ξεκινήσαμε, τι κάναμε, πώς προχώρησε η ειδησεογραφία… νομίζω ότι πήγε καλά γενικά. Αυτή είναι η εικόνα που έχω εγώ μέσα μου” συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απευθυνόμενος στον συνάδελφό του.

 

Δείτε επίσης: Άκης Παυλόπουλος σε Δημήτρη Οικονόμου: “Τροφοδότησες σενάρια! Πολλές συζητήσεις”

 

“Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί φέτος, λέω να το ξανακάνουμε και του χρόνου” τόνισε από την πλευρά του ο Άκης Παυλόπουλος, προτρέποντας τον αρχισυντάκτη της εκπομπής να θέσει δημοψήφισμα για τη συνέχεια ή όχι του διδύμου μαζί.

“Να μείνει ο Παυλόπουλος ή να φύγει; Έτσι θα το βάλουμε το ερώτημα, γιατί έχει και ίντριγκα μέσα” ρώτησε με χιούμορ ο Δημήτρης Οικονόμου.

“Καλές διακοπές σε όλους, να είμαστε καλά. Καλή αντάμωση! 26 Αυγούστου γυρίζουμε; Δεν πιάνουμε Σεπτέμβρη. 26 Αυγούστου θα είμαστε εδώ το πρωί” είπε ο Δημήτρης Οικονόμου κλείνοντας και αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου