Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

ΕΡΤ: Το νέο πρόγραμμα με τις καινούργιες σειρές και τις εκπομπές που συνεχίζουν

Δείτε τα τρέιλερ

Μία πλούσια σε προτάσεις και υψηλή σε τηλεθέαση σεζόν ολοκλήρωσε η ΕΡΤ τις προηγούμενες ημέρες.

Το πρώτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης προσέφερε στο ελληνικό κοινό μία σειρά από προσεγμένες παραγωγές σε επίπεδο μυθοπλασίας, τις οποίες αγκάλιασαν οι τηλεθεατές τόσο μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες όσο και μέσω του streaming στην πλατφόρμα Ertflix.

«Ηλέκτρα», «Παραλία» και «Κάνε ότι Κοιμάσαι» ήταν από τις σειρές που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό της ΕΡΤ, ενώ το καθημερινό πρόγραμμα ενισχύθηκε από εκπομπές όπως το «Στούντιο 4» και το τηλεπαιχνίδι «Switch», εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τις επιλογές των τηλεθεατών.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό της Δημόσιας Τηλεόρασης και τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα, η επόμενη σεζόν θα βρει τη συχνότητα της ΕΡΤ1 ακόμη πιο ενισχυμένη, αφού τρεις νέες σειρές φιλοδοξούν να γίνουν η αγαπημένη συνήθεια του κοινού, προσφέροντας άφθονες στιγμές γέλιου, συγκίνησης και αγωνίας.




Μεταξύ αυτών η νέα καθημερινή κωμική σειρά με τίτλο «Αρχελάου 5», που έχει ήδη προκαλέσει ενδιαφέρον με το promo video που έχει δημοσιευτεί, αλλά και οι δύο ολοκαίνουργιες δραματικές σειρές «Το Δίχτυ», με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη, και «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», με τις Ράντου-Λουιζίδου, που αφηγείται τη ζωή της κορυφαίας Ελληνίδας σοπράνο.







Παράλληλα, η «Ηλέκτρα» και η «Παραλία», μετά την επιτυχημένη τους πρώτη σεζόν, συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές της ΕΡΤ, με νέες, συναρπαστικές περιπέτειες να περιμένουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.







Τέλος, «Στούντιο 4» και «Switch» θα συνεχίσουν επίσης να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές της ΕΡΤ τα απογεύματα της επόμενης σεζόν, προσφέροντας όμορφες στιγμές και ενισχύοντας το ψυχαγωγικό κομμάτι του προγράμματος.







Ραντεβού για τον Σεπτέμβριο έδωσαν και οι Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά με το «Πρωίαν σε είδον».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου