Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Μάνος Νίφλης: “Έχει χαθεί το μέτρο και στην τηλεόραση όπως έχει χαθεί και στην κοινωνία, στην πολιτική, στην οικονομία και παντού”

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ο Μάνος Νιφλής μίλησε στην κάμερα του “Breakfast @ Star” για το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη σημερινή εικόνα των ψυχαγωγικών εκπομπών όσο και στο τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάνος Νίφλης εκμυστηρεύτηκε:

“Είναι σημεία των καιρών όλα αυτά. Μιλάμε για το φαινόμενο του infotainment έτσι; Δηλαδή είναι μία κατάσταση που και τα τελευταία χρόνια έχουμε μπει στη διαδικασία του infotainment, το οποίο έχει και ενημέρωση και ψυχαγωγία, θεωρώ ότι κάπου χάνεται το μέτρο. Θεωρώ ότι δεν είναι εύκολο να το κάνει κάποιος και δεν είναι όλα για όλους”.

“Δηλαδή κάποιος που κάνει μια καλή ενημερωτική εκπομπή δεν σημαίνει ότι κάνει και μια καλή ψυχαγωγική εκπομπή ή και το αντίστροφο. Έχει χαθεί το μέτρο και στην τηλεόραση όπως έχει χαθεί και στην κοινωνία, στην πολιτική, στην οικονομία και παντού. Αν δει κανείς τι έγινε στις ευρωεκλογές, θα δει πως είχαμε μια infotainment πολιτική ζωή”.

Για το “διαζύγιο” της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Γιώργου Παπαδάκης:

“Ούτως ή άλλως η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένας άνθρωπος, τυγχάνει να την γνωρίζω και να έχουμε συνεργαστεί, που είναι πολυεργαλείο. Θεωρώ πολύ δύσκολο να μην κάνει σωστά, να μην έχει δηλαδή επιτυχία, αυτό που καλείται να κάνει” πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Μάνος Νίφλης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου