Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

“ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ”: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Λύτρα – Όλα τα νέα στοιχεία, για πρώτη φορά

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09.50

Ο Νάσος Γουμενίδης και η εκπομπή «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στις 09:50 στο OPEN με όλα όσα μας ενδιαφέρουν, μας απασχολούν και θέλουμε να ξέρουμε.

Ρεπορτάζ, ενδελεχή έρευνα και αποκαλυπτικά στοιχεία που ρίχνουν φως σε πολύκροτες υποθέσεις.

Το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 09:50, η εκπομπή φέρνει στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση Λύτρα και παρουσιάζει συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μοιραία βραδιά πριν τον ξυλοδαρμό. Όλες οι λεπτομέρειες και τα γεγονότα που μας οδήγησαν στο σήμερα και στην προφυλάκιση του γνωστού ποινικολόγου. Πώς είναι η ζωή του πλέον στη φυλακή, με ποιους βρίσκεται στο κελί αλλά και ποια είναι τα επόμενα βήματά του; Τι λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν και έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Στη συνέχεια το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε για τις ελληνικές θάλασσες και τους ενδεχόμενους κινδύνους. Με αφορμή την επίθεση θαλάσσιας χελώνας που δάγκωσε λουόμενη στο Λιμένι της Μάνης στην εκπομπή μιλάνε επιστήμονες για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί κανείς να προστατευτεί.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 09:50, η εκπομπή συνεχίζει τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της κακοποίησης της 37χρονης δικηγόρου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα. Νέα στοιχεία που θα συζητηθούν παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην εκπομπή.

Στη συνέχεια το «ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ» παρουσιάζει ακόμα μία περίπτωση κακοποίησης νεαρής γυναίκας από τον σύντροφό της. Πώς κατάφερε να σωθεί από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε και ποιο είναι το παράπονό της από την αστυνομία και την δικαιοσύνη. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι εκτός από την ίδια ο άνδρας απείλησε να σκοτώσει και τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας.

Μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής για τον κάτοικο που σε ρόλο ελεύθερου σκοπευτή καταγγέλλεται ότι πυροβολεί σκυλάκια στο Χρώμιο Κοζάνης υπάρχουν δύο νέες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων. Πώς αντιδρούν οι κάτοικοι αλλά και οι φιλοζωικές οργανώσεις γι’ αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου