Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

Εκπομπή για την «Copaganda» στο Attica TV

Σάββατο 8 Ιουνίου στις 20:00,

Το «INFOWAR: Ιστορίες από το Gotham City», ένα από τα δημοφιλέστερα και παλαιότερα ελληνικά podcast, επιστρέφει με το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν αποκλειστικά στο ATTICA TV. Αυτή την Παρασκευή τα μεσάνυχτα και σε επανάληψη το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 20:00, παρατηρούμε το φαινόμενο της «Copaganda», δηλαδή την προπαγάνδας της αστυνομίας.

Η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης δαπανά κάθε χρόνο περισσότερα χρήματα από το σύνολο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Με αυτά, μπορεί να αγοράσει εξοπλισμό που συναντάμε μόνο σε πολεμικές επιχειρήσεις αλλά και να «εξαγοράσει» την εικόνα της στα μέσα ενημέρωσης. Εξετάζοντας τις σχέσεις της αστυνομίας με τη βιομηχανία του θεάματος σε όλο τον κόσμο – από τον Ντέρτι Χάρι μέχρι τον… ταξίαρχο Θεοχάρη – ο Άρης Χατζηστεφάνου και ο Χρήστος Αβραμίδης μας εξηγούν πώς οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές διαστρεβλώνουν την εικόνα μας για το έργο της αστυνομίας αλλά και την ίδια την έννοια της εγκληματικότητας.

Το μοντάζ και τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου, υπεύθυνος φωτογραφίας είναι ο Θάνος Τσάντας και την πρωτότυπη μουσική έγραψε ο Ερμής Γεωργιάδης. Υπεύθυνη παραγωγής είναι η Κατερίνα Κωνσταντοπούλου.

ΤΟ INFOWAR ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ AΤΤΙCA TV

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου