Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τηλεόραση

«Kitchen Lab», Σάββατο 01 και την Κυριακή 02 Ιουνίου στις 16:40

Ανάλαφρες γεύσεις με αέρα καλοκαιριού

Σαββατοκύριακο, 01 και 02 Ιουνίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Με ένα επεισόδιο που συνδυάζει ανάλαφρες γεύσεις με κρεμώδεις υφές, συνθέτοντας ένα μενού από το οποίο δεν θα λείπει τίποτα, παραδίδει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» το Σάββατο 01η Ιουνίου στις 16:40.

Μια σαλάτα με ψητές γαρίδες, πολύ καλοκαιρινό γεύμα που στέκει άνετα και ως πρώτο πιάτο αλλά και ως κυρίως γεύμα, ανοίγει το σαββατιάτικο μενού κι είναι μια επιλογή για να απολαύσετε τις γαρίδες σας με έναν διαφορετικό τρόπο. Σερβίρει με βαλσάμικο ξίδι και μάνγκο κάτι πολύ εξωτικό και πεντανόστιμο την ίδια στιγμή. Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει ένα κοτόπουλο α λα κρεμ που θα σας λύσει τα χέρια, αφού φτιάχνεται μόλις με 4 υλικά και θα αποτελέσει «must» στα καλοκαιρινά τραπέζια σας. Για γλυκό ο Άκης επιλέγει το πιο ανάλαφρο, κρεμώδες και λαχταριστό γλυκό, μια μους φράουλας, σπιτική, πεντανόστιμη, πανεύκολη, ντελικάτη και εκλεπτυσμένη για απαιτητικούς καλεσμένους και γεμάτους αγάπη οικοδεσπότες.

Την Κυριακή 02 Ιουνίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40 που έχει αέρα καλοκαιριού, με συνταγές που θα λατρέψετε να δείτε στα καλοκαιρινά τραπέζια σας. Είναι πεντανόστιμες, θα σας βγάλουν φρεσκάδα και θα δείτε ότι είναι τελικά εύκολο να παραδώσετε ένα σπιτικό μενού πολύ ξεχωριστό.

Μία τυροκούλουρα αποτελεί μια τέλεια επιλογή για στο μενού της Κυριακής, ένα ορεκτικό και σνακ που μπορείτε να καταναλώνετε όλη τη μέρα, ενώ το να μπορούμε να ετοιμάζουμε αρτοσκευάσματα στο σπίτι, χωρίς συντηρητικά, είναι αξία ανεκτίμητη. Για κυρίως γεύμα συνεχίζει με σαρδέλες ψητές στο φούρνο, ένα αρωματικό και φρεσκότατο φαγητό, που θα σας ξετρελάνει χωρίς να σας βαρύνει καθόλου, σερβιρισμένες με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Για επιδόρπιο ο Άκης φτιάχνει cheesecake με ζελέ φράουλα, που θα προσδώσει πολύ πιο ανάλαφρη υφή στο κλασικό αυτό γλυκό, δεν θα σας λιγώνει καθόλου και σαν διαδικασία θα σας αρέσει πάρα πολύ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου